«Συσπείρωση και σκληρή δουλειά»

Μανίκια έχει σηκώσει στον ΑΟ Χανιά ο Θωμάς Γράφας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/3, 15:00) με την Καλλιθέα.

Ο ΑΟΧ βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, αλλά ο έμπειρος προπονητής, έδωσε σύνθημα συσπείρωσης μέσω του flnews.gr, για να επιτευχθεί ο στόχος. «Χρειάζεται συσπείρωση όλων των φίλων του ΑΟ Χανιά και σκληρή δουλειά για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Η ομάδα που άφησα δεν έχει σχέση με την ομάδα που βρήκα, αλλά θα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, με τη στήριξη του κόσμου, για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε ο Γράφας.

Ο 46χρονος τεχνικός ρίχνει το βάρος στην τακτική, προκειμένου οι Χανιώτες να εμφανιστούν βελτιωμένοι και πιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια. Τα προβλήματα δε λείπουν, καθώς εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Δεινόπαπας, ενώ ο Αντώνης Ρίκκα μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε, βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Διαμαντόπουλος και Νάκας, με την κατάστασή τους να επαναξιολογείται την Παρασκευή.

Παράλληλα, με την αποχώρηση του Γιώργου Λυρώνη, υπήρξαν και κάποιες ανακατατάξεις στο τεχνικό τιμ. Ο Κώστας Βερναδάκης, που ήταν ο άμεσος συνεργάτης του απερχόμενου προπονητή, θα εργάζεται πλέον στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep