Δύο ράμματα ο Καραλής

Από τη Λαμία διαψεύδεται ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ Καραλή, Κοτσώνη.

Για επεισόδιο στην προπόνηση της Τρίτης (01/03) στη Λαμία έκανε λόγο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportreport». Όπως αναφέρθηκε, δύο εκ των ποδοσφαιριστών ήρθαν στα χέρια, όμως μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος διέψευσαν το συμβάν στο flnews. Συγκεκριμένα, τόνισαν ότι σε μία διεκδίκηση κεφαλιάς μεταξύ των Κοτσώνη, Καραλή ο δεύτερος δέχτηκε αγκωνιά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να του γίνουν ράμματα.

Σε ό,τι αφορά στο τεστ με την Εθνική Ενόπλων, ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός είπε:

«Έγινε ένα φιλικό ματς για φιλανθρωπικό σκοπό και παράλληλα μαζεύτηκαν χρήματα για καλό σκοπό. Πήραν ευκαιρίες αρκετοί ποδοσφαιριστές και αγωνίστηκαν. Τώρα αυτή την αγωνιστική δεν παίζουμε καθώς κερδίζουμε άνευ αγώνα τον Ολυμπιακό Βόλου και θα έχουμε όλο το χρόνο στη διάθεσή μας για καλύτερη προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Κισσαμικό. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι βγει».

Δηλώσεις έκανε και ο ποδοσφαιριστής, Γιάννης Παπαευθυμίου:

«Δώσαμε ένα φιλικό αγώνα για ιερό σκοπό παίρνοντας ευκαιρίες παράλληλα αρκετοί ποδοσφαιριστές. Οι νεότεροι είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε και το ταλέντο μας. Θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι χωρίς αγώνα αυτή την αγωνιστική και θα έχουμε χρόνο αρκετό να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς εκτός έδρας με τον Κισσαμικό».

Το πρόγραμμα προβλέπει ρεπό την Παρασκευή (04/03) και το Σάββατο (05/03), ενώ οι «κυανόλευκοι» θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Κυριακή (06/03).

Last modified onΠέμπτη, 03 Μάρτιος 2016 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep