Κάλεσμα Λαμίας για καλό σκοπό

Παίκτες της Super League στο ΔΑΚ Λαμίας για το φιλικό της Τετάρτης (2/3).

Αντίστροφα για το φιλικό με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας μετρούν στη Λαμία. Ένα ματς για καλό σκοπό, στο οποίο το παρών θα δώσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας εξέδωσε δελτίο Τύπου, αναφέρντας τα εξής: «Δυνατό φιλικό αύριο Τετάρτη 2/3 για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ απέναντι στην Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στις 16:00 στο ΔΑΚ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Δημήτρης Σπανός θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες αλλά και να δοκιμάσει σχήματα μιας και το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για τη Λαμία καθώς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της αποχώρησης του τελευταίου από το Πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ.

Έτσι οι φίλαθλοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα να αγωνίζεται στο γήπεδο της με μια δυνατή αντίπαλο με μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν σε ομάδες της Super League και μάλιστα για καλό σκοπό μιας και ό,τι χρήματα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε ίδρυμα προστασίας παιδιών της Λαμίας.Ενδεικτικά κάποια ονόματα που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων είναι: Ο Στέλιος Μαραγκός της Βέροιας, ο Χρήστος Τασουλής και ο Σπύρος Ρισβάνης του Πανιωνίου, ο Θεόδωρος Μοσχονάς του Λεβαδειακού, ο Βασίλης Σκούρτης της Ξάνθης και ο Παύλος Κυριακίδης του Ηρακλή.

Το φιλικό τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και η παρουσία όλων είναι σημαντική και για την ομάδα αλλά και για τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς τους Στέλιο Καραγιάννη και τον Βασίλη Καλύβα».

Last modified onΤρίτη, 01 Μάρτιος 2016 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep