Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λουτσιάνο: «Μέχρι το 30' δεν υπήρχαμε...»

Ευτυχισμένος που συνεργάζεται με τον Γιάννη Ματζουράκη στην Καλλονή δήλωσε ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας της Λέσβου, Λουτσιάνο ντε Σόουζα δήλωσε μετά το 1-1 με τον Πανθρακικό: «Για μας το παιχνίδι ξεκίνησε μετά το 30 λεπτό, αφού μέχρι εκεί δεν υπήρχαμε πουθενά. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Σε ένα σημείο του ματς μπορούσε να γίνει το 2-0 και να τελειώσουν όλα. Ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα εδώ μπορεί να μην χάρηκε το ποδόσφαιρο με όλα αυτά που συνέβησαν και μάλιστα μόλις από το ξεκίνημα του αγώνα υπήρξαν δύο αποβολές παικτών. Η προσπάθεια των παιδιών θα μπορούσε στο τέλος να δώσει τη νίκη.

Αυτή η αλλαγή προπονητή ακόμη δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα. Εγώ ο ίδιος είπα στον πρόεδρο ότι θα έπρεπε να υπάρξει κάποια αλλαγή με μοναδικό σκοπό το καλό της ομάδας και με την οποία του απόφαση εγώ θα συμφωνούσα. Ο κ. Ματζουράκης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής με μεγάλη καριέρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που πλέον είμαι βοηθός του, γιατί από αυτόν τον άνθρωπο μόνο μπορείς να πάρεις πράγματα. Παλαιότερα όταν ήταν προπονητής στην Ξάνθη και εγώ παίκτης του Ατρόμητου μου είχε προτείνει να γίνω βοηθός του και δεν δέχθηκα, όμως τώρα στην Καλλονή τα πράγματα ήρθαν έτσι που είμαστε μαζί.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛΚ, Νίκος Χατζόπουλος τόνισε: «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά μέχρι το 30ο λεπτό δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας και μετά το πρώτο γκολ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο και να τελειώσουν όλα. Λίγα λεπτά όμως μετά τη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πήραμε και δεύτερη αποβολή, η οποία μας «έκοψε» τα πόδια. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με εμβόλιμες αγωνιστικές στο οποίο καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2012 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep