«Εμείς φταίμε που χάσαμε»

Ο Δημήτρης Σπανός παραδέχτηκε ότι η Λαμία έμεινε... πίσω στη διεκδίκηση του μεγάλου στόχου.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός τόνισε πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία και αυτή η ήττα από τον Απόλλωνα με 1-0 εξανέμισε κάθε ελπίδα που είχε η ομάδα του για να διεκδικήσει την άνοδο. Αναλυτικά δήλωσε:

«To παιχνίδι εκ προτέρων ήταν λογικό πως θα τελείωνε στο ένα γκολ. Εμείς αυτό ήρθαμε να κάνουμε, να αμφισβητήσουμε την σειρά των ομάδων που βρίσκονται από πάνω μας και να έρθουμε πιο κοντά τους, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Κάναμε την προσπάθειά μας, φέραμε το ματς μέχρι ενός σημείου εκεί που θέλαμε και πιστεύαμε πως θα πετύχουμε εμείς το γκολ. Ατυχήσαμε, δεχτήκαμε ένα γκολ το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Πιέσαμε στο τελευταίο 20λεπτο για να κάνουμε φάσεις και φτάσαμε σε δύο που μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει.

Μας μένει η πικρία από μια ήττα που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Τώρα αυτό που μας μένει είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μας μένει η πικρία, η στεναχώρια και η απογοήτευση από την έκβαση του ματς, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, αρκεί να δουλεύεις, να είσαι συγκεντρωμένος σοβαρός και να ψάχνεις πάντα τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Εμείς μέρα με την ημέρα δείχνουμε πως θα μπορούσαμε να είχαμε ανταγωνιστική θέση σε αυτή την προσπάθεια για την άνοδο».

Χάσατε χρόνο μέχρι να βρείτε ρυθμό μετά το γκολ που δεχθήκατε;

«Μετά το 1-0 το βασικό ζητούμενο ήταν πώς θα ισοφαρίσουμε, αλλά αργήσαμε να αντιδράσουμε και κάποιες στιγμές το παιχνίδι μας ήταν και απείθαρχο για να μεταφέρουμε την μπάλα μπροστά».

Τελείωσαν πλέον οι ελπίδες για την άνοδο;

«Και σήμερα το θαύμα κυνηγούσαμε. Όταν ξεκινάς να πιάσεις τρεις ομάδες που είναι εννέα πόντους μπροστά σου είναι μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να ζεις με την προσπάθεια, όμως, με το όραμα. Μετά από αυτή την ήττα μείναμε πολύ πίσω και είναι πολύ λογικό. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, επειδή είναι άλλο να είσαι 4ος και άλλο 7ος. Η Λαμία μπορεί σίγουρα να τερματίσει ψηλά».

Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα;

«Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά ήρθε ένα φτηνό γκολ. Το πλάνο μας ήταν να κρατήσουμε ήρεμα το παιχνίδι στα μέτρα μας και στο τελευταίο 20λεπτο να ψάξουμε το γκολ της νίκης. Ο Απόλλων που θα ήθελε τους τρεις βαθμούς θα έβγαινε πιο ψηλά, θα μας άφηνε χώρους για την κόντρα επίθεση. Εμείς φταίμε που δεν τα καταφέραμε σήμερα και δεν είναι ότι δεν μας έκανε το χατίρι η μπάλα. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ που πέρασε η μπάλα από το τείχος, αλλά και να είμαστε πιο δραστήριοι στην επίθεση μετά το γκολ».  

O Κώστας Μπουλούλης είπε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλός μας το ήθελε να το κερδίσει καθώς είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία. Η ομάδα μου πρόσφερε το μέγιστο των δυνατοτήτων της ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς δέχθηκε ένα γκολ από μία στημένη φάση στην οποία θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αντίδραση. Ωστόσο δεν χρειάζεται να δημιουργείται κάποιο κλίμα απογοήτευσης καθώς το επόμενο παιχνίδι το παίρνουμε άνευ αγώνα, 3 βαθμοί. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας, ο προπονητής θα τονίσει τα λάθη μας ώστε να παρουσιάσουμε στο μεθεπόμενο παιχνίδι ένα καλύτερο πρόσωπο. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα».

Last modified onΔευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep