Συγκίνηση στο Μενίδι (photos)

Η κοπή πίτας του Αχαρναϊκού το βράδυ της Παρασκευής (26/2).

Στο Δημαρχιακό Μέγαρων Αχαρνών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/2) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Αχαρναϊκός. Όλη η οικογένεια του Αχαρναϊκού, η πρώτη ομάδα, η Κ20 και όλα τα τμήματα των ακαδημιών συμμετείχαν φέτος στην εκδήλωση ενώ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη οι Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Βουλευτές, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η έναρξη της εκδήλωσης όπου αμέσως μετά την ευλογία της βασιλόπιτας από τον πατέρα Ηλία, η διοίκηση της ΠΑΕ παρουσίασε ένα βίντεο αφιέρωμα στον πρώην πρόεδρο Γιώργο Μωυσιάδη που έφυγε από την ζωή το 2015 σε ηλικία μόλις 37 ετών. Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης στην συνέχεια και σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης προσέφερε στον πατέρα του Γιώργου Μωυσίαδη, στα τρία του παιδιά και στον αδερφό του και αρχηγό του Αχαρναϊκού Στάθη, τιμητική πλακέτα για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Αχαρναικός τίμησε και την οικογένεια του Γιάννη Στουραΐτη, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του και προπονητή, που «έφυγε» πριν από ένα μήνα από τη ζωή. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν επίσης για την προσφορά του ο Σάββας Βαβάσης, ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας Αλέξανδρος Καραγιαννίδης για την επιλογή του να ακολουθήσουν τις ακαδημίες του Αχαρναικου και τα πέντε παιδιά (!) ενώ βραβεύτηκαν τέλος πέντε παίκτες που ξεκίνησαν από το πρώτο τμήμα των ακαδημιών και κατέληξαν σήμερα να παίζουν στην ναυρχίδα τους, την Κ20. Από την Κ20 βραβεύτηκαν οι Παππάς, Σαμαράς, Καλαμιώτης, Στεργίου και Νικολόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, οι Βουλευτές κκ. Δέδες, Σκουρολιάκος, Μπούρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών φυλή Φυλής Δημήτρης Καμπόλης, ο πρώην Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Στριφτός, οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών κκ. Χίος, Τοπαλίδης, Αφουξενίδης, Ορφανίδης, Πολυμενέας, Συρινίδης, ο Πρόεδρος ΔΗΦΑ Δασκαλάκης και η Πρόεδρος ΔΗΚΕΑ Ναυροζίδου.

Ακόμα, η Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχ. επιτροπής Ευθυμιαδου-Τουμανίδου, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Βρεττός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατάρας, Πεδιαδίτης, Κοσμίδης, ο Αντιπρόεδρος Επενδυτικής Ποιμενίδης, ο Αντιπρόεδρος ΣΥΝΠΑ Σταύρου, οι πολιτευτές με τη ΝΔ Ευρώπη Κοσμίδη και το ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βρεττός, τα μέλη του ΔΣ της Εύξεινης Λέσχης Καπετάν Ευκλείδης, της Αντικαρκινικής Αχαρνών και του Συλλόγου Τριτέκνων. Όμως παρευρέθηκαν καο δεκάδες φίλαθλοι του Αχαρναϊκού που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα!

Last modified onΣάββατο, 27 Φεβρουάριος 2016 23:39

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep