«Στηρίξτε τον Παναιγιάλειο»

Πηγή φωτό: aigio-sports Πηγή φωτό: aigio-sports

Η νέα διοίκηση του Παναιγιαλείου ζήτησε τη στήριξη των οπαδών, ώστε να εξασφαλιστεί άδεια και να τακτοποιηθούν τα χρέη.

Συσπείρωση ζήτησαν τα μέλη της νέας διοίκησης του Παναιγιαλείου, ώστε οι «μελανόλευκοι» να κάνουν τα βήματα που απαιτούνται, να εξασφαλίσουν την υγεία της ΠΑΕ και να προσελκύσουν επενδυτή. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης (24/02) τόνισαν ότι προτεραιότητα αποτελεί η άδεια για την επόμενη σεζόν και ζήτησαν βοήθεια μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και της συμμετοχής στη λαχειοφόρο αγορά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Κουτρόπουλος τόνισε ότι η αγάπη τους για τον Παναιγιάλειο τούς έκανε να αναλάβουν για το υπόλοιπο διάστημα και να διαπραγματευτούν σοβαρά με επενδυτή. «Έχουμε μία πολύ καλή νύφη και ψάχνουμε έναν καλό γαμπρό για να γίνει ένα καλό πάντρεμα», ανέφερε και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, όχι μόνο για τη νίκη στη Λάρισα, αλλά και για το γεγονός ότι έκαναν υπομονή, ενώ ήταν 2,5 μήνες απλήρωτοι.

Ο Κουτρόπουλος τόνισε ακόμα ότι πρώτος στόχος είναι η άδεια της επόμενης σεζόν, η τακτοποίηση των οφειλομένων και ζήτησε από τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στην κοπή πίτας, να συμμετάσχουν στη λαχειοφόρο αγορά, με τον κάθε λαχνό να κοστίζει 1 ευρώ και να συμμετάσχουν στην άυξηση Μ.Κ., αγοράζοντας μετοχές που κοστίζουν 20 ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Ανδριόπουλος σημείωσε ότι η μεγαλύτερη ευθύνη είναι τα χρέη προς το Δημόσιο και υπογράμμισε ότι χωρίς στήριξη η προσπάθεια θα αποτύχει. Παράλληλα, τα μέλη της ΠΑΕ υποστήριξαν ότι καμία πρόταση δεν έχει γίνει από επενδυτή, ενώ δήλωσαν άπαντες βέβαιοι πως οι «μελανόλευκοι θα πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Last modified onΠέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 00:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep