«Αποτέλεσμα στη Ριζούπολη»

Οι Πίτκας, Γιαλούσης έδωσαν το σύνθημα για αποτέλεσμα της Λαμίας στη Ριζούπολη.

Σε ρυθμό Απόλλωνα έχει μπει η Λαμία και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει την προσδοκία ότι οι «κυανόλευκοι» μπορούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στη Ριζούπολη. Αυτό τόνισαν οι Βαγγέλης Πίτκας, Λευτέρης Γιαλούσης με δηλώσεις τους στο STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Ο Βαγγέλης Πίτκας είπε:
«Εμείς έχουμε πει ότι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να μπορέσουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί η ομάδα. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μετά από τις δύο διαδοχικές νίκες, θα συνεχίσει σε αυτή την πορεία και θα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».

Για τις καλές του εμφανίσεις:
«Οι καλές εμφανίσεις δεν είναι ατομικές, είναι συλλογικές. Έρχονται μέσα από την ομάδα. Συλλογική δουλειά είναι και γίνεται πολύ καλή δουλειά με τον κύριο Ζαλαώρα και τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γήπεδο μαζί με την καλή παρουσία της ομάδας».

Για τα όσα άκουσε στο Αίγιο:
«Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Λογικό είναι. Πριν ένα εξάμηνο ήμουν εκεί, αλλά τώρα είμαι εδώ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Για το στόχο της τετράδας:
«Όπως είπα και προηγουμένως, πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή για εμάς το πιο σημαντικό, είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που πάμε στη Ριζούπολη για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια:
«Όλα είναι στο μυαλό. Ας ελπίσουμε ότι έστω και έτσι, τώρα που έσπασε η κακοδαιμονία, να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για τις προπονήσεις:
«Όταν υπάρχουν μεγάλα καράβια, υπάρχουν και μεγάλες φουρτούνες. Ο τερματοφύλακας είναι μια ιδιαίτερη θέση και μέσα από τη δουλειά έρχονται και τα αποτελέσματα. Αν δεν δουλέψεις, δεν θα έχεις και αποτελέσματα. Γίνεται πολύ σωστή δουλειά με τον κύριο Ζαλαώρα και τα αποτελέσματα ελπίζω να τα δούμε και στο γήπεδο. Είναι πιεστική και επίπονη η προπόνηση, αλλά αυτό είναι καλό για τον τερματοφύλακα».

Για το παιχνίδι στη Ριζούπολη:
«Ο Απόλλωνας θεωρώ πως έχει από τα καλύτερα ρόστερ της Β' Εθνικής φέτος. Έχει δείξει μια αστάθεια βέβαια, λόγω και της πίεσης του πρωταθλητισμού που υπάρχει. Έχει καλή ομάδα, αλλά και εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα πάμε στη Ριζούπολη για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας:
«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Το αυτονόητο, επαγγελματίες είμαστε. Τα αποτελέσματα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Για αυτό πληρωνόμαστε, για αυτό είμαστε εδώ πέρα, για να κάνουμε την δουλειά μας και όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

Για την δουλειά του Πίτκα:
«Στο Αίγιο όντως ο Βαγγέλης έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Επειδή τον γνωρίζω, ξέρω ποιές είναι οι δυνατότητές του. Δικαίως ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας τη χρονιά που μας πέρασε. Πιστεύω ότι μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα ακόμα. Είναι χαρά για έναν προπονητή να δουλεύει με τερματοφύλακες σαν τον Πίτκα, τον Πάππο και σαν τον Πανέτσο, που έχουν όρεξη για δουλειά. Είναι χαρά μου να δουλεύω με τέτοιους χαρακτήρες. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και οι τρεις και έχουμε ένα καλό κλίμα. Είμαστε και οι τέσσερις μία οικογένεια και αυτό μας επιτρέπει να δουλεύουμε καλά».

Για τις κοπιαστικές προπονήσεις:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνει ο Βαγγέλης αν είναι επίπονες οι προπονήσεις. Δεν έχει δει τίποτα ακόμα (γελάει). Ήρθε στη μέση της χρονιάς και έχει πολλά ακόμα να τραβήξει ο Βαγγέλης. Ξαναλέω όμως, είναι χαρά μου να δουλεύω με αυτά τα τρία παιδιά. Είναι 100% επαγγελματίες. Δουλεύουνε και έχω εντυπωσιαστεί από τα προσόντα τους. Το μεγάλο μου στοίχημα εμένα στη Λαμία, είναι ο Δημήτρης ο Πανέτσος.

Εδώ και 15 χρόνια, η Λαμία δεν έχει βγάλει ένα τερματοφύλακα σε επαγγελματική κατηγορία και για εμένα είναι ένα μικρό στοίχημα. Ο Παναγιώτης ο Πάππος τώρα επανήλθε. Ήταν ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς με τον τραυματισμό του. Αλλά πλέον δεν έχει πρόβλημα. Μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, έπαιξε και με την ομάδα Νέων. Έχουμε θετικές εντυπώσεις και συνεχίζουμε...»

Ο Λευτέρης Γιαλούσης ανέφερε:
«Ήρθα στη Λαμία για να βοηθήσω όσο μπορώ να καταλάβει την υψηλότερη θέση που γίνεται. Από την άποψη που έχω σχηματίσει τον καιρό που είμαι εδώ, θεωρώ πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να τερματίσει στην τριάδα. Από εκεί και πέρα, είναι μόνο στο χέρι μας το πού μπορούμε να φτάσουμε. Αρκεί να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας».

Για τα εκτός έδρας:
«Εμείς κοιτάζουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, που είναι ο Απόλλωνας. Το διπλό που πήραμε μέσα στον Παναιγιάλειο, το πήραμε με μεγάλη δυσκολία, γιατί είναι μία δύσκολη έδρα και δεν θα περάσουν εύκολα ομάδες από εκεί. Αυτά που ζουν τα παιδιά, τα έζησα και εγώ στον Εργοτέλη και σίγουρα δεν αφήναμε κανέναν να έρθει στην έδρα μας και να μας κερδίσει. Ίσα-ίσα που θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν περισσότερο ζήλο και θα προσπαθούν να κερδίζουν συνέχεια.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα τώρα, είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι με μία ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες τρεις θέσεις και πιστεύω πως θα πάρουμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα εκεί, γιατί η συνέχεια που έχουμε είναι πάρα πολύ δύσκολη».

Για το καλύτερο πρόσωπο της Λαμίας στα ντέρμπι:
«Έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια της ομάδας και έχω δει πως στα ντέρμπι η Λαμία όντως βγάζει περισσότερη δύναμη και περισσότερο πάθος. Νομίζω ότι τώρα το ρόστερ είναι ακόμα πιο καλό με το καινούργιο τεχνικό τιμ και με το υλικό που προστέθηκε το Γενάρη. Νομίζω ότι όλα λειτουργούν άψογα και πλέον θα έρχονται περισσότερα θετικά αποτελέσματα και ειδικά τα εκτός έδρας».

Η υπόσχεσή του στον κόσμο:
«Η υπόσχεση που δίνω είναι ότι με τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα, θα πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό που έχουμε καταφέρει με όλα τα παιδιά εδώ πέρα, αλλά και με τη βοήθεια του κόσμου».

Τέλος, ο Νικομανώλης Νύκταρης μίλησε για τη μεταγραφή του στους «κυανόλευκους»:
«Η Λαμία έχει πολύ καλό κλίμα. Είναι πολύ καλή ομάδα, με καλό συμβούλιο και καλούς παίκτες. Αυτή τη στιγμή είναι να πάμε να πάρουμε το διπλό στον Απόλλωνα και ειλικρινά πιστεύω πως μπορούμε να ανέβουμε. Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο, αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι στη Ριζούπολη μπορούμε να πάρουμε διπλό».

Για τους στόχους του με τη Λαμία:
«Να μπορέσω να παίξω. Να κάνω καλές προπονήσεις και να προσπαθήσω όσο μπορώ και ότι βγει...».

Last modified onΔευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep