«Εγώ υπεύθυνος»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς ανέλαβε την ευθύνη της ήττας (2-1) από τον Παναιγιάλειο.

Ήττα που θα στοιχίσει στην ΑΕΛ ήταν αυτή από τον Παναιγιάλειο όπως δήλωσε ο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο τεχνικός των «βυσσινί» ανέλαβε την ευθύνη και δήλωσε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για τους τρεις βαθμούς. Δύσκολη ήττα που θα μας στοιχίσει. Είναι εύκολο όταν είσαι πρώτος να παίρνεις παιχνίδια. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να κάνουμε πάλι δυνατό σερί.

Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος γι΄αυτή την ήττα είμαι εγώ. Κανείς παίκτης δεν φταίει. Σε κάθε ήττα όμως υπάρχουν και θετικά. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τέλος. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια που πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε για μία από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.

Μπήκαμε αρχικά άσχημα στο ματς. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Αλλά ανοίξαμε το σκορ. Στο δεύτερο όταν δημιουργούμε ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα στο παιχνίδι μέχρι να γίνει το πέναλτι για τον Παναιγιάλειο. Αυτή τη πίεση την αισθανθήκαμε όλοι από τον αντίπαλο. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε τα θετικά αυτού του παιχνιδιού».

Για την 3η θέση της ΑΕΛ:
«Τώρα είμαστε 3οι. Δεν έχουμε, ούτε πίεση, ούτε νευρικότητα. Εγώ είμαι υπεύθυνος. Πιστεύω στους παίκτες μου. Ξέρουν για ποια φανέλα παίζουν».

Δεν υπήρχε χρόνος για να διορθωθούν τα λάθη;
«Δουλεύαμε σε αυτά τα λάθη. Ξέρετε, όμως ότι είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτό όταν έρχεται ένα παιχνίδι. Πόσο υπεύθυνοι είμαστε και οι παίκτες και εμείς. Το μοναδικό λάθος είναι ότι δεν κάναμε ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι εκεί».

Ποιο είναι το θετικό από το ματς;
«Έχουμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να είναι ήρεμος ο ποδοσφαιριστής για να κάνει γκολ. Όταν κάνεις τρεις, τέσσερις ευκαιρίες επιβάλλεται να κάνεις γκολ. Μετά το 1-0 είχαμε δύο, τρεις. Η νευρικότητα έρχεται όταν δεν ευστοχείς».

Από τη συνεργασία Μπόγιοβιτς - Μαρουκάκη είστε ευχαριστημένος;
«Πώς να μην είμαι; Έχουμε δύο σέντερ φορ που κάθε ομάδα θα ήθελε. Τους πιστεύω και από αυτούς εξαρτάται πώς θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πιστεύω ότι παίζουν πολύ καλά όταν παίζουν μαζί».

Για τα ματς με την Κέρκυρα, τη Λαμία και τον Παναιγιάλειο που είχε τον έλεγχο η ΑΕΛ, αλλά έχασε:
«Όταν ήρθα δύο παίκτες υπήρχαν στην ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι πρώτη. Αν όχι κάτι άλλο αξίζει τον σεβασμό, γιατί ήταν πρώτη. Σε κάθε παιχνίδι έδινε τα πάντα και πέθαινε για τη φανέλα. Και κάθε παιχνίδι που χάσαμε, μία ευκαιρία η Λαμία, ένα γκολ. Το ίδιο και η Κέρκυρα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο και κάποιες όχι. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και αυτό θα κάνουμε».

Πηγή: atlheticlarissa.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep