«Δεν ήρθαν από τη Μαλαισία»

Για τρεις... κλεμμένους βαθμούς έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Στέλιος Γούναρης.

Η Ζάκυνθος δεν κατάφερε να περάσει το 3ο στάδιο επιτήρησης και αν ισχύσουν οι ποινές, τότε θα της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και θα ψαλιδιστούν οι πιθανότητες παραμονής. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Γούναρης με δήλωσή του που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα «ioniansports» απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι έχει λεφτά στη Μαλαισία και έκανε λόγο για τρεις κλεμμένους βαθμούς. Παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να βοηθήσουν οι έχοντες και κατέχοντες αν θέλουν ομάδα στη Football League.

Αναλυτικά ο Γούναρης δήλωσε:

«Τα λεφτά από την Μαλαισία δεν ήρθαν ποτέ. Έτσι η ομάδα μας δεν πέρασε το 3ο στάδιο της επιτήρησης. Παρότι πήρε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και τακτοποίησε τις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο δεν ήταν αντρίκειο να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές χωρίς να πληρωθούν. Μπορεί να είμαστε φτωχοί αλλά είμαστε τίμιοι.

Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν οι Ζακυνθινοί και να βρεθούν πραγματικά δίπλα στην ομάδα; Αν θέλουν ομάδα στη Β’ Εθνική πρέπει να βοηθήσουν οι έχοντες και κατέχοντες. Ο απλός κόσμος όσο βοήθησε βοήθησε. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα σταθούν άντρες πραγματικοί μπροστά στις περιστάσεις και θα ξαναφέρουν πίσω τους τρεις κλεμμένους βαθμούς».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2016 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep