«Η θέληση δεν φτάνει»

Ο Κώστας Γεωργιάδης έδωσε το σύνθημα για νίκη του Αγροτικού Αστέρα απέναντι στον Πανσερραϊκό.

To αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη καλείται να διακόψει την Κυριακή (21/02) ο Αγροτικός Αστέρας απέναντι στον Πανσερραϊκό. Και ο τεχνικός, Κώστας Γεωργιάδης σημείωσε ότι η θέληση για επικράτηση δεν θα φτάσει, αφού οι σταχυοφόροι» οφείλουν να δείξουν σημάδια βελτίωσης.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο προπονητής της ομάδας του Ευόσμου ανέφερε:

«Ο στόχος στα αποδυτήρια είναι κοινός και ξεκάθαρος. Κάθε μέρα, κάθε προπόνηση είναι ένας «τελικός» με στόχο να βγούμε από το γήπεδο καλύτεροι και βελτιωμένοι ατομικά και συνολικά. Πριν φτάσουμε στην ώρα του αγώνα πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι έχουμε προετοιμαστεί σωστά. Οι βαθμοί που χρειαζόμαστε δεν θα έρθουν επειδή θέλουμε να κερδίσουμε τον Πανσερραϊκό και τους επόμενους αγώνες. Δεν αρκεί η θέληση. Χρειάζεται η προετοιμασία, χρειάζεται η σκληρή δουλειά και γι' αυτό εμείς αφοσιωνόμαστε κάθε μέρα στην προπόνηση και στο πώς θα κάνουμε καλύτερη την ομάδα μας».

Για την αμυντική λειτουργία και την επιθετική δυστοκία τόνισε:

«Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν δικαίωμα να αισθάνονται την επιτυχία των φετινών τους αμυντικών επιδόσεων. Δεν αφορά μόνο τους τερματοφύλακες και τους αμυντικούς μας αυτή η επιτυχία. Αφορά όλη την ομάδα, η οποία έχει αλληλοκαλύψεις, οργάνωση και πνεύμα ομαδικότητας. Εμείς δουλεύουμε τώρα στο να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας στην επίθεση. Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι τα γκολ θα έρθουν από 2-3 παίκτες και ότι η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά αυτούς. Αγωνιζόμαστε μαζί, αμυνόμαστε μαζί, επιτιθόμαστε μαζί».

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό είπε:

«Ο Πανσερραϊκός είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Η ομάδα τους έχει ποιοτικούς παίκτες και θέλει να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Το σημαντικό για εμάς σήμερα και μέχρι την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα είναι η δική μας ομάδα και πώς θα την κάνουμε ακόμα πιο ισχυρή, ώστε όταν παρουσιαστούμε μπροστά στον κόσμο μας την Κυριακή να δείξουμε έτοιμοι, ικανοί και αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς».

Last modified onΠέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2016 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep