Στην ΕΙΜ για Βαϊσχάιμερ

Ο Πανελευσινιακός έδωσε τα χέρια με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Γκιγέρμε Βαϊσχάιμερ.

Στις 11 Φεβρουαρίου το flnews είχε αποκαλύψει ότι στο στόχαστρο του Πανελευσινιακού βρισκόταν Βραζιλιάνος επιθετικός. Ωστόσο, όπως ανέφεραν οι «σταχυοφόροι», η περίπτωσή του δεν θα προχωρούσε, γιατί δεν ήθελαν να ρισκάρουν το ενδεχόμενο άστοχης επιλογής, όπως έγινε με τον Μπαρτόζ Τόμτσουκ. Παρόλα αυτά η αποχώρηση του Δημήτρη Σιαλμά ανέτρεψε τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, η ομάδα της δυτικής Αττικής έδωσε τα χέρια με τον Γκιγέρμε Βαϊσχάιμερ, ο οποίος το 2006-07 είχε αγωνιστεί σε 14 ματς της Super League με τη φανέλα του Άρη και είχε σκοράρει μία φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Πανελευσινιακός έχει καταθέσει το συμβόλαιο του 34χρονου Βραζιλιάνου και αναμένει η έγκριση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών, αφού το TMS είχε έρθει πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βαϊσχάιμερ ανήκε στην Εσπορτίβο της πατρίδας του και στο παρελθόν έχει παίξει στην Κύπρο (Ομόνοια, Εθνικός Άχνας, Ερμής Αραδίππου, ΑΠΟΠ Κινύρας, Ατρόμητος Γεροσκή), στο Ισραήλ (Άχβα Αράμπα, Μακάμπι Χερζίλια), αλλά και σε πολλές ακόμα ομάδες της Βραζιλίας.

Last modified onΤρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep