Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το «ευχαριστώ» του Πριόνα

Ο Αντώνης Πριόνας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή έπειτα από τα 2,5 χρόνια παρουσίας στον Ηρακλή Ψαχνών.

Δεν ξέχασε κανέναν... Ευχαρίστησε φιλάθλους, διοίκηση, συνεργάτες και, φυσικά, ποδοσφαιριστές, ενώ σημείωσε ότι θεωρεί δεδομένη την παραμονή του Ηρακλή Ψαχνών στη Football League. Φυσικά, ο Αντώνης Πριόνας στην ευχαριστήρια επιστολή μέσω του flnews.gr ευχήθηκε καλή επιτυχία στον διάδοχό του, Γιώργο Φοιρό.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην ανοδική πορεία και συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.

Tη διοίκηση για τις υπερβάσεις και τη στήριξή της στο πρόσωπό μου, τους συνεργάτες μου για τη βοήθεια και την ποιότητα της δουλειάς τους, τον εκπληκτικό φίλαθλο κόσμο για την πολιτισμένη παρουσία και συμπαράστασή του, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την αγαστή συνεργασία μας και τέλος τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά αποτέλεσαν υπόδειγμα επαγγελματισμού και ψυχισμού για την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας.

Τέλος, πεπεισμένος για τη βέβαιη παραμονή της ομάδας στη FOOTBALL LEAGUE, εύχομαι στον νέο προπονητή, κ. ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΙΡΟ, καλή επιτυχία και σε όλη την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δύναμη, υπομονή και προσπάθεια για συνεχή πρόοδο του συλλόγου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ
Καθηγητής Φ.Α
Προπονητής ποδοσφαίρου UEFA».

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2012 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep