«Δεν το παρατήσαμε...»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και εκθείασε την Καλλιθέα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του στην Καρδίτσα ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός της Αναγέννησης τους έδωσε συγχαρητήρια που δεν παράτησαν το ματς με την Καλλιθέα, την οποία χαρακτήρισε από τις καλύτερες που πέρασαν από την έδρα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το σημερινό ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος που απέδειξε σήμερα ότι βρίσκεται δίκαι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μία ομάδα που έχει φλόγα, θέληση, κίνητρα, φιλοδοξίες και από τον προπονητή και από τους νεαρούς παίκτες, δημιουργώντας ένα πολύ καλό σύνολο. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην καθημερινότητά μας για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Καλλιθέας και θα έλεγα ότι το σημερινό παιχνίδι είχε δύο όψεις.

Το α’ ημίχρονο στο οποίο δεν μπήκαμε καθόλου καλά, αν και θα έλεγα ότι στα πρώτα 5 λεπτά προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε 2-3 προϋποθέσεις και είχαμε το δοκάρι. Από εκεί και πέρα κυριάρχησε η Καλλιθέα. Δεν μπορούσαμε να έχουμε καλή κυκλοφορία και πηγαίναμε δεύτεροι στα μαρκαρίσματα. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Καλλιθέα να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ και φυσικά για άλλο ένα παιχνίδι να βρεθούμε πίσω από μία στημένη μπάλα. Η δεύτερη όψη είναι το 2ο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά στην ανάπαυλα. Θεωρώ ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν παράτησαν το παιχνίδι, προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσουν την ανατροπή και πραγματικά θα αξιολογήσουμε τις επόμενες ημέρες τη συμπεριφορά μας σχετικά με το τι δεν πήγε καλά στο 1ο ημίχρονο αλλά φυσικά και το 2ο ημίχρονο όπου τα παιδιά κυριάρχησαν σε όλο το 45λεπτο.

Φυσικά και η Καλλιθέα είχε κάποιες ευκαιρίες στο τέλος για να βάλει το γκολ αλλά πραγματικά, οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν συγχαρητήρια διότι πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Δευτέρα που είναι μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Καραδήμο. Θα έλεγα ότι η Καλλιθέα είναι πραγματικά μία από τις καλύτερες ομάδες που πέρασε από την έδρας μας, ειδικά με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στο 1ο ημίχρονο. Κλείνοντας, να ευχαριστήσω και τον κόσμο που καθ’όλη τη διάρκεια και ακόμη όταν το σκορ δεν ήταν καλό για εμάς, βοήθησε πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κατέβαλαν στο να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Ο σκόρερ Σωτήρης Τσιλούλης είπε: «Μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμασταν και γνωρίζαμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Πληρώσαμε κάποια λάθη που κάναμε και δεχτήκαμε γρήγορα ένα γκολ. Όμως στο 2ο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά όχι να το γυρίσουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου γιατί και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep