Ραντεβού με Κρισμάρεβιτς

Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νίκολα Κρισμάρεβιτς από τον Παναιγιάλειο.

Σε αναζήτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών βρίσκεται ο Παναιγιάλειος, ώστε να ολοκληρώσει τις κινήσεις του έως την Παρασκευή (12/02), οπότε εκπνέει η μεταγραφική περίοδος. Ο Νίκολα Γκατσέσα υπέγραψε και πλέον αναζητάται ένας μεσοεπιθετικός και ένας ακόμα επιθετικός. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ομάδας ότι έχει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του. Την Τετάρτη (10/02) είναι πιθανό το θέμα του Σέρβου μέσου να ξεκαθαρίσει σε ραντεβού που έχει προγραμματίσει με τη διοίκηση, ώστε να φανεί αν θα συνεχίσει ή θα αποδεσμευτεί.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λαμία, ο Σκαρτσίλας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και επισκέφθηκε ορθοπεδικό, ενώ σε χαλαρό ρυθμό προπονήθηκε ο Λινάρδος που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, η οποία τον κράτησε εκτός προγράμματος την Τρίτη (09/02). Οι Σπίνουλας, Σανδραβέλης επιστρέφουν από τιμωρία και υπολογίζονται από τον τεχνικό, Χρήστο Παρασκευόπουλο.

Last modified onΤετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep