«Να δούμε τα λάθη μας»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε για τα λάθη της ΑΕΛ που δεν έχει σε κανέναν αγώνα την ήττα στο πλάνο της και τον τρόπο που θα αντιδράσει η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές του.

Μετά την ήττα από την Λαμία με 1-0 ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε για τα λάθη που έγιναν, το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στην κόντρα επίθεση και το πώς θα πρέπει να αντιδράσουν στα 14 ματς που απομένουν. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ξέραμε πως σήμερα έχουμε δύσκολο έργο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από κόντρα επίθεση μετά από δική μας εκτέλεση φάουλ. Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουμε στη νίκη, αλλά θέλω να συγχαρώ και τον αντίπαλο προπονητή για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του. Υπάρχουν ακόμη 14 αγώνες μπροστά μας για να τελειώσει ο κύκλος του πρωταθλήματος».

Ήταν μια νίκη εντός ή εκτός πλάνων για την ΑΕΛ και πόσο σας αλλάζει τα σχέδια για τη συνέχεια;

«Η ομάδα της ΑΕΛ δεν έχει μέσα στο πλάνο της την ήττα σε καμία αναμέτρηση. Αυτή ήρθε, όμως, σε αυτό το ματς και τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας με ηρεμία ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου και ξέρω πως ο καθένας θα μπορέσει να δώσει αυτά που χρειάζεται η ομάδα στους αγώνες που υπάρχουν μπροστά μας».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Είχαμε σήμερα ένα ντέρμπι, ένα πάρα πολύ δυνατό και σκληρό αγώνα. Σίγουρα ξέραμε πως παίζει η Λαμία όπως ξέρει και η Λαμία πως παίζουμε εμείς. Εμείς μετά το γκολ που δεχτήκαμε είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες η ομάδα της Λαμίας αμύνθηκε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στη Λαμία και τον κύριο Σπανό. Ξέρουμε ότι για να πάμε στη Superleague έχουμε ακόμα πολλούς δύσκολους αγώνες και θα δουλέψουμε πολύ.

Οι παίκτες το ξέρουν ότι έχουν ακόμα πάρα πολλούς αγώνες και θα δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους για να το πετύχουμε αυτό και να ανέβουμε στη Super League. Ξέρουμε ότι κάθε αγώνας θα είναι δύσκολος και πρέπει να παίζουμε πάρα πολύ καλά. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Ξέρω ότι οι παίκτες μου μπορούν να παίξουν πολύ πιο καλά. Σε ένα αποτέλεσμα υπάρχει πίεση πάντα και αυτό είναι λογικό. Πιστεύω στην ομάδα μου είμαστε πρώτοι και θα συνεχίσουμε εκεί. Κάθε παιχνίδι στην Football League παίζεται με δύναμη».

Ο Γιάννης Μασούρας δήλωσε:

«Σίγουρα δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο χρόνο προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, δεν τα καταφέραμε αλλά το δεχτήκαμε. Είχαμε δύο τρεις φάσεις να ισοφαρίσουμε για να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Σίγουρα η Λαμία έπαιξε καλύτερα. Εμείς το μόνο που κοιτάμε είναι ο στόχος που έχουμε από την αρχή της χρονιάς να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκ».

Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 22:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep