Σκέφτονται τρεις στον Αγροτικό

Τον διάδοχο του Γκόραν Στεφάνοβιτς αναζητούν οι ιθύνοντες του Αγροτικού Αστέρα.

Η νέα ήττα του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα, από την Αναγέννηση Καρδίτσας αυτή τη φορά, οδήγησαν στην έξοδο τον Γκόραν Στεφάνοβιτς και προκάλεσαν απογοήτευση στην ΠΑΕ. Παρότι ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο η ομάδα του Ευόσμου, τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.

Ο Σέρβος λοιπόν αποτελεί παρελθόν και τη Δευτέρα (8/2) ο ιδιοκτήτης Ηλίας Θεοδωρίδης είχε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή Ιεροκλή Στολτίδη και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Θεοδωρίδη. Συζήτησαν για σχεδόν τρεις ώρες για το θέμα του νέου προπονητή και από τα δεκάδες ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, έξι ήταν αυτά που ξεχώρισαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, εκείνοι που αυτή τη χρονική στιγμή έχουν το προβάδισμα, δίχως αναγκαστικά να σημαίνει ότι ένας εκ των δύο θα αναλάβει την καθοδήγηση του Αγροτικού, είναι οι Γιώργος Βαζάκας και Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Έχουν ήδη γίνει επαφές και με τους δύο και μένει να φανεί ποιος θα επιλεγεί τελικά.

Στα υπόψιν είναι και ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος κόντρα στις ομάδες της Θεσσαλονίκης έχει χτίσει παράδοση και δεν χάνει. Με τα Ψαχνά δεν είχε ηττηθεί από τον Ηρακλή, ενώ με τον Πιερικό δεν έχασε από τον Γηραιό, ούτε από τον Αγροτικό. Βιασύνη, όπως επισημαίνεται, δεν υπάρχει για την εξεύρεση του διαδόχου του Στεφάνοβιτς. Είναι πολύ πιθανό την ομάδα να κοουτσάρει κόντρα στα Τρίκαλα ο Κώστας Γεωργιάδης.

Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep