«Νίκη ηρεμίας και ψυχολογίας»

Στους οπαδούς του Αχαρναίκού αφιέρωσε τη νίκη (3-1) σε βάρος του Παναιγιαλείου ο Τίμος Καβακάς.

Ως τρίποντο ηρεμίας και ψυχολογίας χαρακτήρισε αυτό απέναντι στον Παναιγιάλειο ο Τίμος Καβακάς. Αναλυτικά ο τεχνικός του Αχαρναϊκού δήλωσε: «Θα χαρακτήριζα τη νίκη αυτή ηρεμίας και ψυχολογίας. Ήταν μία δίκαιη νίκη. Απομακρυνόμαστε από τις τελευταίες θέσεις, βελτιωνόμαστε και βελτιώνουμε κομμάτια στα οποία υστερούμε. Ως ομάδα πλέον κοιτάμε τις πάνω θέσεις. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Την αφιερώνουμε στον κόσμο που μας χειροκρότησε ως το 94'. Να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος των δύο τελευταίων μηνών.

Τα παιχνίδια της Football League, όσα προβλήματα και αν έχει ο αντίπαλος είναι όλα δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Αυτό το βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική. Είδατε το Σάββατο μία ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα (σ.σ. Απόλλων Σμύρνης) τι δυσκολίες αντιμετώπισε. Το κυνηγήσαμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι ως το τέλος. Τώρα θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση και για να προετοιμαστούμε για το επόμενο. Έχουμε ευνοϊκό πρόγραμμα απέναντι σε ομάδες που δεν κατεβαίνουν. Ο χρόνος είναι υπέρ μας και για θέματα ομοιογένειας. Περνάμε σιγά - σιγά πράγματα και είχαμε στην ενδεκάδα πέντε νέα πρόσωπα. Η ομάδα είναι διαφορετική από αυτή που ξεκίνησε.

Εύχομαι και ελπίζω ο Παναιγιάλειος να μην μπει σε περιπέτειες. Είναι μία ομάδα με δυναμική και με συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Προσωπικά τον εκτιμώ και τον σέβομαι και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στη νίκη μας».

O Νίκος Μήλιος είπε:
«Είχαμε την κατοχή της μπάλας και την ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ με τον Μπέλιτς. Ο Παναιγιάλειος μας πίεσε, είχε δοκάρι, αλλά τον έλεγχο και την κατοχή τα είχαμε εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα και σημείωσαμε δύο γκολ. Το ματς ήταν στον έλεγχό μας. Μας έβαλε σε σκέψεις το γκολ του αντιπάλου, αλλά μετά το τρίτο τελείωσαν όλα. Έχουμε ακόμα 15 ημέρες δουλειά και να δούμε με σοβαρότητα το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα στην έδρα μας».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 07 Φεβρουάριος 2016 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep