«Φλυαρία και αδράνεια»

Στο νεκρό διάστημα του Παναιγιαλείου στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος.

Μετά το εντός έδρας 1-1 με τον ΑΟ Χανιά ο τεχνικός του Παναιγιαλείου, Χρήστος Παρασκευόπουλος δήλωσε: «Θέλαμε την τρίτη διαδοχική νίκη που θα μας έφερνε ψηλά στη βαθμολογία. Προερχόμασταν από δύο επιτυχίες, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κάναμε ό,τι περίμενα σχετικά με τη φιλοσοφία και τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, γκολ και μπορούσαμε να σημειώσουμε ένα ακόμα.

Είναι, όμως το τρίτο ματς που στα πρώτα 15 - 20 λεπτά η ομάδα δεν είναι αυτή που πρέπει, με φλυαρία και αδράνεια. Δεχτήκαμε το γκολ και μετά μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο. Είχαμε, βέβαια και αριθμητική υπεροχή. Είμαστε στενοχωρημένοι για την απώλεια της νίκης, την οποία δικαιούμασταν. Θα έπρεπε να την κλειδώσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στα Χανιά».

Ο Δημήτρης Σανδραβέλης είπε:
«Θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί. Είχαμε πολύ καλή ψυχολογία όλη την εβδομάδα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με αρκετές φάσεις. Μας έλειπε η συγκέντρωση στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αδικαιολόγητα κακοί για 20 λεπτά, κάτι που είναι πρόβλημα για εμάς. Πρέπει να το κοιτάξουμε, γιατί μας στοίχισε. Ευτυχίσαμε μετά το γκολ να παίξουμε με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο και στη διοίκηση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 31 Ιανουάριος 2016 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep