«Άνοδο με την ΑΕΛ»

Η παρουσίαση των Μπάμπη Δαμιανάκη και Νίκολας Βαρέλα στην ΑΕΛ. (photos)

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του νικηφόρου αγώνα της ΑΕΛ με τον Αχαρναϊκό, ο τεχνικός διευθυντής των «βυσσινί», Θωμάς Κυπαρρίσης, παρουσίασε τα δύο νέα αποκτήματα, τους Χαράλαμπο Δαμιανάκη και Νίκολας Βαρέλα.

Ο Κυπαρίσσης είπε αρχικά: «Mε όλες αυτές τις διαβουλεύσεις σε ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ, βρέθηκε εντέλει η λύση και πήραμε δύο παίκτες. Ηταν μια περίεργη κατάσταση. Ήμασταν συνχώς σε επαφές με ΕΠΟ και Φούτμπολ Λιγκ. Την μία μας έλεγαν πως μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές, την άλλη πως δεν μπορούμε. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του τεχνικού τιμ και του προέδρου καταφέραμε να φέρουμε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές που κάθονται δίπλα μου».

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης ανέφερε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση. Θα κάνω τα πάντα για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Μπορεί να κατάγομαι από την Κρήτη, αλλά να είστε σίγουροι πως θα ματώσω για τη φανέλα τα επόμενα χρόνια. Μακάρι να βοηθήσω το σύλλογο να ανέβει στην επόμενη κατηγορία στην Σούπερ Λιγκ».

Ο Κυπαρίσσης πήρε εκ νέου το λόγο και μίλησε για τον Βαρέλα: «Γνωρίζετε την θητεία του στην Ζάκυνθο. Ήταν στους στόχους μας. Του εύχομαι πολλές επιτυχίες και να εκπληρώσει μαζί με την ομάδα τους στόχους στην Σούπερ Λιγκ».

Ο Ουρουγουανός ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους προπονητές που με πίστεψαν. Έχω έρθει για να δουλέψω και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω αυτή την ομάδα. Θέλω να αρχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 23:01

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep