Επιστροφή Παπαχρήστου!

Στον Παναιγιάλειο ξανά ο Τάσος Παπαχρήστος. Αποχώρησε ο Πέρεθ.

Κάτοικος Αιγίου εκ νέου ο Τάσος Παπαχρήστος. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο 23χρονος μπακ υπέγραψε στον Παναιγιάλειο, στον οποίο είχε ξαναπαίξει το 2012-2013 και στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014. Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανθρακικό, με τον οποίο εφέτος έπαιξε σε έξι παιχνίδια. Έχει περάσει και από Ναυπακτιακό, Πλατανιά, Ρούβα και Αστέρα Τρίπολης.

Αποχώρησε ο Πέρεθ
Παρελθόν αποτελεί για τον Παναιγιάλειο ο Ιβάν Πέρεθ. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος κατέγραψε 10 συμμετοχές με τους Αιγιώτες, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Talavera, που συμμετέχει στη Segunda B της Ισπανίας. Για την επικείμενη αποχώρησή του είχατε ενημερωθεί από τις 19 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιβάν Πέρεθ. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα του».

Last modified onΣάββατο, 30 Ιανουάριος 2016 00:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep