Πήρε Βαρέλα η ΑΕΛ

Την απόκτηση του Ουρουγουανού περιφερειακού κυνηγού Νίκολας Βαρέλα ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Στο δυναμικό της ΑΕΛ εντάχθηκε ο Νίκολας Βαρέλα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στη Ζάκυνθο (24 συμμετοχές, 6 γκολ), υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια στην ομάδα του κάμπου. Βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και την Παρασκευή (29/1) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΛ είναι υπό επιτήρηση, αλλά μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 1991. Όπως, άλλωστε, το flnews είχε αποκαλύψει, μπορούν να γίνουν προσθήκες και από άλλα πρωταθλήματα πλην της Γ' Εθνικής. Ο Βαρέλα αν και επαγγελματίας, θα ενταχθεί ως ερασιτέχνης στους Νέους και ακολούθως θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί»: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουρουγουανού περιφερειακού κυνηγού Νίκολας Βαρέλα. Ο Βαρέλα απεκτήθη από τη Βουλγαρική Μπότεφ Πλόβντιβ, στην οποία είχε μεταγραφεί πριν ένα χρόνο και με την οποία είχε, από το Σεπτέμβριο μέχρι τις 5/12/15 που διεκόπη το Βουλγαρικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής, 13 συμμετοχές. Ο Βαρέλα σε αυτές τις 13 φετινές συμμετοχές είχε πετύχει 3 γκολ, είχε κερδίσει 3 πέναλτι και είχε δώσει 3 ασσίστ.

Ο Βαρέλα έχει ισπανικό διαβατήριο κι εκτός από το πρωτάθλημα Ουρουγουάης έχει αγωνιστεί σε ισπανικές ομάδες, αλλά κι ένα μικρό χρονικό διάστημα την προηγούμενη σεζόν, στην αρχή της περιόδου, στην ΠΑΕ Ζάκυνθος, από την οποία πουλήθηκε στην Μπότεφ Πλόβντιβ. Ο Βαρέλα βρίσκεται ήδη στη Λάρισα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών το οποίο λήγει 30/6/2018. Σήμερα θα εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΣ Λάρισας και η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει τις προσεχείς ημέρες [λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων] στα γραφεία της ΠΑΕ από τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση».

Η αποστολή με Αχαρναϊκό
Στις 18.00 της Παρασκευής (29/01) η ΑΕΛ υποδέχεται τον Αχαρναϊκό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Μονιάκης, Μασούρας, Ναγιάρ, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Κρητικός, Πάτο, Ροβίθης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 01:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep