Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τους ανακοίνωσαν τον Ματζουράκη

Στα αποδυτήρια του «Κ. Κεντέρης» βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Καλλονής, Προκόπης Καρτάλης, και μαζί με τον Λουτσιάνο ντε Σόουζα ενημέρωσαν τους παίκτες ότι νές προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο «Λούτσι» θα παραμείνει πλέον ως βοηθός του «Ρουμάνου» στο τεχνκό τιμ, με την ελπίδα οι νησιώτες να ανακάμψουν και να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Η προπόνηση της Δευτέρας (5/3) έγινε στη φυσική έδρα της ομάδας και περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με μπάλα, τελειώματα φάσεων, και ένα διπλό σε μικρό χώρο με χωρισμένους τους παίκτες σε τέσσερις ομάδες.

 

Ο Μαμαρί Τραορέ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Τζιωρτζιόπουλος και Μανούσος συμμετέχουν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με τον Πανθρακικό είναι πολύ πιθανό. Στην προπόνηση μέρος πήραν και οι Σαμπάνης και Ματέο από την Κ20, με τον πρώτο να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο τεχνικός διευθυντής με τον πρόεδρο της Καλλονής Νίκο Μιχαλάκη βρέθηκαν τη Δευτέρα σε γνωστό καφέ και επί δύο ώρες σχεδίαζαν τις επόμενες κινήσεις για τον σύλλογο.

Last modified onΤρίτη, 06 Μάρτιος 2012 10:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep