«Πληρώσαμε στιγμές αδράνειας»

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως η Λαμία κάνει μια προσπάθεια για να αλλάξει την εικόνα της σε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως η Λαμία κάνει μια προσπάθεια για να αλλάξει την εικόνα της σε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για την ήττα από τον Αχαρναϊκό που ήρθε στις λεπτομέρειες, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει το γκολ που ακυρώθηκε.

Στην προσπάθεια που κάνει η Λαμία για να αλλάξει την εικόνα τις τελευταίες εβδομάδες στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σπανός. Αναλυτικά είπε μετά την ήττα (1-0) από τον Αχαρναϊκό:

«Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εδώ και 15 μέρες βλέποντας το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Αυτό κάναμε και σήμερα, ήρθαμε να παλέψουμε ό,τι μας αναλογεί, να κερδίσουμε ό,τι μπορούσαμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρόλο που η προσπάθεια από τα παιδιά έγινε, ήταν σοβαρή και σημαντική και δεν έχω και κανένα παράπονο. Νομίζω ότι σε καίρια σημεία του αγώνα είτε χάσαμε τη συγκέντρωση μας όπως στο γκολ που δεχτήκαμε, ήταν ένα γκολ το οποίο νομίζω δεν γίνεται να το δέχεται μια ομάδα με αυτό τον τρόπο, όταν το 0-1 με το διώξιμο του Μαρή γίνεται 1-0 με κοντρα στην ίδια φάση θεωρώ ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας για την ήττα και κανενός άλλου.

Θα μπορούσα να μεταφέρω και τις σκέψεις μου για τα γκολ που ακυρώθηκαν αλλά επειδή είμαι νέος προπονητής στη Λαμία δεν θέλω στην ομάδα μου να εμφυσήσω άλλη φιλοσοφία. Για μας, στην ήττα δεν φταίει κανένας παρά μόνο οι υπεύθυνοι που μπαίνουν στο γήπεδο να παίξουν και ο προπονητής άρα λοιπόν έχω τις σκέψεις μου, έχω την άποψή μου αλλά δεν θα την συνεχίσω.

Αν εξαιρέσω το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού που ήταν στην ουσία ένα ντέρμπι πάθους, δύναμης, αγωνιστικού τσαμπουκά, μετά πήραμε τη μπάλα στα πόδια μας, μετά το γκολ πιέσαμε, δημιουργήσαμε και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά το ποδόσφαιρο είναι αυτό, χάσαμε το παιχνίδι, συνεχίζουμε και πάμε στο επόμενο. Να δώσω συγχαρητήρια και στον κ. Καβακά και την ομάδα του Αχαρναϊκού για τη νίκη της, μπράβο του. Εμείς συνεχίζουμε για το αμέσως επόμενο παιχνίδι με την Ελευσίνα».

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep