Πάει στο Βόλο η Αναγέννηση!

Γιατί η Αναγέννηση Καρδίτσας καλείται να ταξιδέψει στο Βόλο την Κυριακή (24/01).

Ο Ολυμπιακός Βόλου γίνεται η δεύτερη ομάδα που αποχωρεί από το πρωτάθλημα, αλλά η Αναγέννηση Καρδίτσας καλείται να ταξιδέψει την Κυριακή (24/01) στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας! Το flnews σας εξηγεί, γιατί οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέει να παραταχθούν στο γήπεδο...

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό ότι δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν τις εγγυήσεις που ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην απόσυρση. Ωστόσο, η διοργανώτρια δεν πρόκειται να βγάλει καμία ανακοίνωση ματαίωσης του αγώνα. Και αυτό, γιατί αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει διοίκηση που να εκπροσωπείται νόμιμα.

Η προηγούμενη διοίκηση παραιτήθηκε, ενώ η επταμελής δεν έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να στείλει έγγραφο στη διοργανώτρια και να την ενημερώνει πως ο Ολυμπιακός Βόλου αποσύρεται. Σχετική κίνηση, άλλωστε, έκανε ο Εργοτέλης, γι' αυτό και ματαιώθηκε το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Εξαιτίας της απουσίας διοίκησης, λοιπόν, το ματς - τυπικά - δεν ματαιώνεται και η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας θα πρέπει να παραταχθεί στο ΕΑΚ Βόλου την Κυριακή (24/01). Το «παρών» θα δώσουν, φυσικά, και οι διαιτητές που έχουν οριστεί, ώστε να συνταχτεί το φύλλο αγώνα και η ΑΣΑ να το πάρει στα χαρτιά.

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep