Αλλαγή προέδρου στο Αίγιο

Συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου και του Δημήτρη Ανδριόπουλου. 

Εβδομάδα διοικητικών εξελίξεων διανύει ο Παναιγιάλειος. Και σύμφωνα με πληροφοριες ο Αντώνης Ρέλλας αποχωρεί από την προεδρία και στη θέση αυτή θα τον διαδεχτεί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πάνος Κουτρόπουλος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «protionline», την Τρίτη (19/01) έγινε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου, Θανάση Παναγόπουλου, του Ρέλλα και του ομόλογού του τού Ερασιτέχνη παρουσία του νομικού συμβούλου, Γιώργου Μπέσκου και του πρώην προέδρου του ΑΟ Ακράτα, Γιώργου Γιοβά.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει τους «μελανόλευκους», ενώ όπως αναφέρει το «aigiosports» ακολούθησε ραντεβού στην Αθήνα μεταξύ του προέδρου του Ερασιτέχνη (και διαδόχου του Ρέλλα στην προεδρία) και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και εκπροσώπου του Μοχάμεντ Μορσέντι, Δημήτρη Ανδριόπουλου χωρίς να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της επαφής αυτής.

Ωστόσο, έχουν απομείνει 10 ημέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και πλην της έλευση του Χρήστου Αθανασόπουλου άλλη προσθήκη δεν έχει γίνει. Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδριόπουλος με δηλώσεις του στο flnews είχε τονίσει ότι χωρίς τον ίδιο δεν θα δρομολογούνταν καμία εξέλιξη στην ομάδα του Αιγίου... 

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 01:15

1 comment

  • νικος αιγιο
    νικος αιγιο Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 02:59 Comment Link

    αγαπητε κυριε ρελα προσφατα σε μια συνεντευξη σας ειχατε δηλωσει οτι εχετε κανει και εσεις πολα λαθη,τωρα δυστηχως πατε να κανετε ενα λαθος ακομα το μεγαλητερο,βαζοντας στη θεση σας εναν ανθρωπο που ειναι παντελως ακαταληλος για τον παναιγιαλειο,εναν ανθρωπο που χρωσταει σε ολο το αιγιο,εναν ανθρωπο που αν δει μια μπαλα στην αυλη του σπιτιου του θα την παει στην αστυνομια γιατι θα την εχει περασει για βομβα.....πως να ξεχασουμε πριν χρονια οτι ο εν λογο κυριος μαζη με τον κυριο ευαγγελιου με δικη τους υπετιοτιτα εριξαν σκοπιμα τον παναιγιαλειο απο την β στην δ εθνικη....αγαπητε κυρις προεδρε με εσας ειπηρχε μια δοιικητικη σταθεροτητα ας μην ειχαμε πολα χρηματα τωρα θα χαθει και αυτο.προς θεου απομακρινετε αυτον τον ακαταληλο ανθρωπο απο την ομαδα ειναι επικινδηνος για το ποδοσφαιρο και τον παναιγιαλειο.το μονο που θελουμε ειναι το καλο της ομαδας που ειναι παμω απο προσωπα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep