Έκοψαν πίτα με παίκτες, πρόεδρο (photos)

Οι Τζέκος, Κουτσόπουλος, Γκόλιας και Μπούρμπος έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πίτας των οργανωμένων της Αναγέννησης Καρδίτσας, «Yellow Revenge»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας, «Yellow Revenge», το βράδυ του Σαββάτου (16/1). Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων οι Τζέκος, Κουτσόπουλος και Γκόλιας καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπούρμπος.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Μέσα σε θαυμάσια ατμόσφαιρα στο κέντρο "Αναμμένα Κάρβουνα" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο σύνδεσμος φίλων της Αναγέννησης Yellow Revenge το βράδυ του Σαββάτου. Παρά το γεγονός ότι ήλθε η ήττα στο σπουδαίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν έλλειψε η αισιοδοξία από την "κιτρινόμαυρη" σύναξη!

Άλλωστε η Αναγέννηση ξεχωρίζει και γι' αυτόν το λόγο. Οι ήττες και οι ατυχίες την κάνουν ακόμη πιο δυνατή αφού εισπράττει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους που βρίσκονται δίπλα της... Και ο νεοσύστατος σύνδεσμος Yellow Revenge το δείχνει με κάθε τρόπο.

Στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν το παρών τρεις παίκτες της ομάδας μας, ο Δημοσθένης Τζέκος, ο Δημήτρης Κουτσόπουλος και ο Νίκος Γκόλιας. Επίσης παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Βασίλης Μπούρμπος με τον διευθυντή της ομάδας Κώστα Ραχαβέλια. Ακόμη αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας. Το φλουρί κέρδισαν οι δύο παίκτες, ο Δημήτρης Κουτσόπουλος και ο Νίκος Γκόλιας».

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep