Κοντά σε Ραντίνοβιτς

Από την αγορά της Σερβίας φέρεται να βρήκε η διοίκηση της Ζακύνθου τον εκλεκτό για τον πάγκο.

Ο λόγος για τον Βάνια Ραντίνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους νησιώτες και δεν αποκλείεται να βρεθεί την Κυριακή στις εξέδρες του AEL FC Arena, για να τσεκάρει από κοντά τη νέα του ομάδα. Ο 43χρονος τεχνικός έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει δουλέψει σε ακαδημίες και τις μικρές εθνικές της Σερβίας, αναδεικνύοντας ταλέντα.

Στα 27 του ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής, κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Εκατσε αρχικά στον πάγκο της ΟΦΚ Βελιγραδίου το 1999, ενώ στην συνέχεια ήταν στις Ακαδημίες της Παρτιζάν. Επόμενος σταθμός του Ραντίνοβιτς ήταν οι μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας. Το 2014 εργάστηκε στην Μπεζάνιγια και την περασμένη σεζόν ήταν στην Τσεαλαούλ στην δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας.

Έχει τιμηθεί για την οργάνωση ποδοσφαιρικού καμπ για την ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Βελιγραδίου, αλλά και για την δημιουργία προγράμματος για νεαρούς ποδοσφαιριστές και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro. Έχει διατελέσει, επίσης, βοηθός του Ντικ Άντβοκατ στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας.

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep