Με 19 και... τρεις νέους

Στην αποστολή του ΑΟΧ ενόψει Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν οι Τριανταφυλλίδης, Αμπατζίδης, Ιωαννίδης.

Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο ΑΟ Χανιά δίνει χαρακτήρα «τελικού» στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία. Προηγουμένως, όμως οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο. Την Τετάρτη (13/01, 19:30) αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-4 για τους «16» του θεσμού και άπαντες βλέπουν ως πρόκληση το παιχνίδι.

Ο τεχνικός, Γιώργος Λυρώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές και μεταξύ αυτών βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και απομένει η έκδοση των δελτίων τους. Πρόκειται για τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, τον Χάρη Αμπατζίδη και τον Βασίλη Ιωαννίδη. Για τον πρώτο και τον τελευταίο το flnews σας είχε ενημερώσει πρώτο τις προηγούμενες ημέρες.

Η αποστολή: Πρίφτης, Μπλάζιτς Χατζηλιάδης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Ρίκκα, Μπουζούκης, Γκέσιος, Δεινόπαπας, Σάντερσον, N. Nύκταρης, Λίτα, Καμινιώτης, Μπριλάκης, Τσούτσης, Ιωαννίδης, Αμπατζίδης, Μ. Νύκταρης, Τριανταφυλλίδης, Φυντικάκης.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό η τεχνική ηγεσία υπολογίζει εκ νέου στους Τσούτση, Μπριλάκη που εξέτισαν την ποινή τους. Σε ό,τι αφορά στους Μασάδο, Γκέσιο, θα παίξουν κόντρα στους Πειραιώτες, αλλά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Λαμία λόγω καρτών. Σημειώνεται ότι μετά τον αγώνα η αποστολή δεν θα επιστρέψει στη βάση της, αλλά θα μεταβεί στο Βόλο για να συνεχίσει την προετοιμασία ενόψει πρωταθλήματος.

Last modified onΤετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep