«Κλειδί τα αποδυτήρια»

Το καλό κλίμα στις τάξεις του Αγροτικού Αστέρα και η δουλειά στις προπονήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο σύμφωνα με τον Κώστα Γεωργιάδη

Ζητώντας συγγνώμη εκ μέρους Γκόραν Στεφάνοβιτς που λόγω ασθενείας δεν έδωσε το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του επί του Πανελευσινιακού με 2-0.

«Καταρχήν συγγνώμη εκ μέρους του κόουτς που είναι άρρωστος και δεν μπόρεσε να είναι εδώ. Από κει και πέρα, απέναντι σε μια ομάδα με ένα αξιόλογο σύνολο όπως ο Πασνελευσινιακός που ξέραμε πως θα έρθει και θα δώσει τα πάντα για να αποσπάσει κάτι από αυτόν τον αγώνα τα παιδιά δείξανε τεράστια συγκέντρωση. Δίκαια ήρθε η νίκη. Το να χτίζεις σιγά σιγά με καλή αμυντική λειτουργία το παιχνίδι σου είναι σημαντικό ιδιαίτερα στο επίπεδο της Β’ Εθνικής. Κλειδί για μας είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η ποιοτική δουλειά από τον κόουτς. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με πολλή αγάπη και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεωργιάδης.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες ο Παναγιώτης Βοσνιάδης σημείωσε: «Επιστροφή στις νίκες στο πολύ δύσκολο, λόγω των καιρικών συνθηκών, γήπεδο που έχουμε. Δουλεύουμε όλη τη βδομάδα με το τεχνικό τιμ πολύ καλά. Μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Έχουμε ξεκινήσει την αντεπίθεσή μας. Θεωρώ πολύ σημαντική τη σημερινή νίκη. Το πήραμε σοβαρά το ματς. Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα που τα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Το έδειξε και σήμερα. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι με ηρεμία για να μπορέσουμε να πάρουμε κι εκεί το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep