Διαψεύδει την κατάπτωση η ΑΕΛ

Για δημοσιεύματα σκοπιμότητας από Μέσα αμφιβόλου αξιοπιστίας κάνουν λόγο οι «βυσσινί»

Το θέμα που έχει δει το φως της δημοσιότητας αναφέροντας ότι έχει καταπέσει η εγγυητική επιστολή της ΑΕΛ κρύβει σκοπιμότητα κι έχει αναπαραχθεί από Μέσα αμφιβόλου αξιοπιστίας σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «βυσσινί» διαψεύδοντας την εν λόγω είδηση.

Αναλυτικά επισημαίνεται: «Επειδή διάφορα sites αμφιβόλου αξιοπιστίας, αλλά με προφανή σκοπιμότητα να διαταράξουν την ηρεμία της ΠΑΕ ΑΕΛ, δημοσιοποιούν την ψευδή είδηση περί δήθεν καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ για οφειλές σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην υπό εκκαθάριση εταιρία της οποίας ιδιοκτήτης ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση, η οποία νομικά και ουσιαστικά είναι ανυπόστατη.

Όλα δημιουργούνται από τον δικηγόρο κάποιων ποδοσφαιριστών ονόματι Γεώργιο Παναγόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με την απαγόρευση της αδειοδοτήσεως επί εποχής Πλεξίδα και να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος. Ο δικηγόρος αυτός προσπαθεί να εισπράξει χρήματα της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ για όφελος της παλιάς ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία ήδη βρίσκεται υπό εκκαθάριση και είναι εντελώς διαφορετικό νομικό πρόσωπο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep