«Χαρά... μισής ώρας»

Ο Γιώργος Μαραντάς ξέχασε ήδη το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ικανοποιημένος έμεινε από όλους τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Γιώργος Μαραντάς μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Πλατανιά. Αναλυτικά δήλωσε:

«Παίξαμε ένα αδιάφορο παιχνίδι από όλες τις πλευρές, αλλά η ομάδα μας έδειξε δυνατή και αμυντικά και επιθετικά. Χρησιμοποιήσαμε κάποια παιδιά για να δούμε πώς αντιδρούν σε κανονικό ματς και ικανοποιήθηκα από όλους. Σημειώσαμε ένα πολύ όμορφο γκολ το οποίο προήλθε από ενέργειες στατικών φάσεων που έχουμε δουλέψει. Και ο αμυντικός σχεδιασμός μας ήταν πολύ καλός, ενώ ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Αυτός μας έδωσε τη νίκη και παρότι φαινόταν ο Πλατανιάς να έχει την κατοχή, εμείς είχαμε τον απόλυτο έλεγχο.

Είναι μία σημαντική νίκη. Η χαρά, όμως μπορεί να κρατήσει μόνο μισή ώρα. Από σήμερα θα δουλέψουμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό μας ενδιαφέρει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Κάποιοι γκρινιάζουν, δεν ξέρω για ποιο λόγο γκρινιάζουν. Καλύτερα να κάνουν την αυτοκριτική τους, γιατί όλοι, είτε έρχονται από τον πάγκο, είτε παίζουν βασικοί προσπαθούν.

Για παράδειγμα ο Μίλιτς. Μπορεί να μη φαίνεται ότι κάνει δουλειά και κάποιους να τους απογοητεύει αν χάσει ένα γκολ, αλλά κάνει πάρα πάρα πολύ δουλειά για την ομάδα. Ευχαριστώ τον Βασίλη Μπούνα, έναν παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκαμε αυτό το διάστημα. Ήταν ένας από τους αρχηγούς, ένας παίκτης που σημάδεψε την ιστορία της ομάδας. Η διοίκηση θα το δει αυτό και η ομάδα θα τον τιμήσει ανάλογα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή σταμάνε οι ποδοσφαιριστές, αλλάζουν ομάδα. Ο Βασίλης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει τιμήσει την ομάδα με το παραπάνω και ρτου εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι και να κάνει».

Άλλαξε μετά από το ματς η άποψή σας για κάποιους ποδοσφαιριστές;
«Τους Πέρεθ, Ζουνίνιο τους είχαμε δει λίγο ή και καθόλου τον Λινάρδο. Έμεινα ικανοποιημένος. Το τι θα γίνει τον Ιανουάριο θα το συζητήσουμε με τη διοίκηση και με τους ποδοσφαιριστές. Δεν πρέπει να μείνουμε καν εδώ, έχει τελειώσει ήδη το ματς».

Το άγχος είναι μεγάλο στο πρωτάθλημα σε σχέση με το Κύπελλο;
«Η ομάδα έχει δείξει τις δυνατότητές της στα ματς που πέρασαν, όπως και με την Κέρκυρα. Ήμασταν το ίδιο επικίνδυνοι όπως σήμερα. Ίσως λιγότερες φορές. Στην Κέρκυρα μέχρι το 20' είχαμε τρεις φάσεις για γκολ. Το άγχος υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι χωρίς άγχος δεν μπορείς να πας πουθενά. Αν δεν αντέχεις το άγχος πας και παίζεις τοπικό. Αν αντέχεις είσαι στη Football League. Αν αντέχεις μεγαλύτερο πας πιο πάνω. Δεν είναι δικαιολογία».

Ο Γιάννης Μπαλτιμάς είπε:
«Χρωστούσαμε στον κόσμο μια καλή εμφάνιση και μία νίκη. Το σημαντικότερο είναι το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και ζητούμε τη συνδρομή του στο ματς της Κυριακής.

Θέλω να μιλήσω για τον Βασίλη Μπούνα. Είναι πρώτα από όλα άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής. Είχε μία πορεία από τα χωράφια της Δ' Εθνικής μέχρι να φτάσει την ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα. Πρόσφερε πάρα πολλά. Πιστεύω ότι πήρε λίγα, αλλά το σημαντικότερο που κέρδισε είναι η αγάπη του κόσμου. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτόν και την οικογένειά μας. Ο Παναιγιάλειος έχει κερδίσει έναν άνθρωπο στην ιστορία του».

Απόδοση: flnews

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 02:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep