Όλα μηδέν στην Καρδίτσα

Αναγέννηση Καρδίτσας και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, με τους Ηπειρώτες να προκρίνονται στους «16».

Σε μια αναμέτρηση που η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, έψαχνε απλά την καλή εντός έδρας εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα της Super League και ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά το κατάφερε. Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Θεοδοσιάδη ταλαιπώρησαν αρκετά την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν κάνει γκολ μια από τις τρεις μεγάλες φάσεις που δημιούργησαν.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ήταν τυχεροί και στη φάση στο 13ο λεπτό, όταν ο Σαπαλίδης είχε δοκάρι σε σουτ μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης. Αυτή, βέβαια, ήταν η απάντησή τους για το δοκάρι που είχε ο Δημόπουλος για την ομάδα της Καρδίτσας στο 9ο λεπτό. Στο 14ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα στον Τσίτα σε αντεπίθεσή τους, αλλά τελικά είδε την κίτρινη κάρτα επειδή έπεσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά, δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις και πιθανότατα η γνώση του ότι ο Ηρακλής είχε προηγηθεί στο Μενίδι του Αχαρναϊκού, έβγαλε και το ελάχιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον που είχε το ματς για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργατζάς, Αργυρίου, Δημόπουλος, Ρούσσης, Στάμος, Κοντός (70' Υφαντής), Ακασού, Σκαθαρούδης (84' Τσούκαλος), Τσίτας, Μοσχάκης, Πιτταράς (74' Μαυριάς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Φερφελής (59' Γιάκος), Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Σαπαλίδης, Ηλιάδης (53' Λίλα), Γαρουφαλιάς (73' Τζημόπουλος), Λόπεζ Ναδάλες, Στρούνα, Καρανίκας.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας) 

Last modified onΤρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep