Αξιοπρεπές «αντίο» Αχαρναϊκού

Ο Αχαρναϊκός ηττήθηκε 2-0 στο Μενίδι από τον Ηρακλή και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Πολλές αδυναμίες έβγαλε ο Αχαρναϊκός στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό και έδειξε ότι δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση ενόψει του «τελικού» Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Το ενδεχόμενο αποχής ίσως βόλευε την ομάδα του Μενιδίου, όμως αυτή δεν έγινε πραγματικότητα και έτσι οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν τον Γηραιό με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τους έστελνε στους «16» του Κυπέλλου. Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, παρότι αρκούνταν και στην ισοπαλία, έφυγαν με το τρίποντο (2-0) και πήραν το εισιτήριο.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Πασάς στο 38' έπειτα από μπαλιά του Μπουκουβάλα και το 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Περόνε, με τον Αχαρναϊκό να στέκεται αξιοπρεπώς. Πλέον το βλέμμα της ομάδας του Μενιδίου στρέφεται στο πρωτάθλημα και στον στόχο της σωτηρίας.

Μετά το γκολ του Ηρακλή ήταν δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα επηρεάζονταν. Το δεύτερο 45λεπτο επεφύλασσε αρχικά πολλά λάθη, αλλά ακολούθως ο Γηραιός έχασε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει τουλάχιστον δύο τέρματα με τον Περόνε. Ο Αργεντινός, πάντως, δεν λάθεψε στις καθυστερήσεις και νίκησε τον Παγούδη στο τετ α τετ μετά από ασίστ του Τσιλιανίδη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΙΤΕ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 1ου ομίλου
Σκόρερ: 38' Πασάς, 90'+1' Περόνε

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα, Μωυσιάδης, Μαρής, Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Ματσούκας (43' Σιάννης), Καλογερόπουλος (80' Αναστασίου), Ομπράντοβιτς (63' Παπατόλιος), Παβίσεβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ιντζόγλου (89' Τσότρας), Στάμου, Περόνε, Ρομάνο (41' Τσιλιανίδης), Μπουλούτ (63' Ζαμπάζης), Πασάς.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)

Last modified onΤρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep