Δύσκολα με Παναιτωλικό ο Ζαϊρί

Ο Μαροκινός άσος της Ζακύνθου είναι τραυματίας και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στη δράση απέναντι στον Αχαρναϊκό

Χωρίς την… πολυτέλεια της ξεκούρασης η Ζάκυνθος αφήνει ήδη πίσω της την αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά και στρέφει την προσοχή στο επικείμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο. Η μίνι προετοιμασία των Επτανήσιων λοιπόν ξεκίνησε με προπόνηση την Δευτέρα (14/12) στην οποία όμως ο Ζαουάντ Ζαϊρί έμεινε εκτός προγράμματος.

Ο Μαροκινός άσος ταλαιπωρείται από κάκωση στην ποδοκνημική και το πιθανότερο είναι πως ο Τζιανλούκα Κολονέλο δεν θα τον έχει στη διάθεσή του απέναντι στους Αγρινιώτες. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ο Ιταλός τεχνικός και να πιέσει τον παίκτη καθώς η Ζάκυνθος ουσιαστικά έχει μείνει εκτός συνέχειας αφενός κι αφετέρου όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα για την βαθμολογική ανάκαμψη. Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν ο Ζαϊρί θα επιστρέψει στη «δράση» για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό την Κυριακή (20/12) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Από κει και πέρα στα… πιτς παραμένει και ο τραυματίας Ταυταρίδης, ενώ όπως αναφέρεται ο Κολονέλο αναμένεται να μην ανακοινώσει αποστολή μετά την προπόνηση της Τρίτης (15/12) αλλά να καλέσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στο γήπεδο και να γνωστοποιήσει την τελική 18άδα λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep