«Θα το αλλάξουμε»

Άδικη η ήττα του Παναιγιαλείου στην Κέρκυρα σύμφωνα με τον Γιώργο Μαραντά. Υπέρ της αποχής οι παίκτες.

Ή έλλειψη αποτελεσματικότητας στοίχισε στον Παναιγιάλειο όπως δήλωσε ο Γιώργος Μαραντάς μετά την ήττα (1-0) στην Κέρκυρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε στο πρώτο ημίχρονο αρκετά καλά και είχαμε τρεις ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι δεν κινδυνεύσαμε, αλλά όταν δεχτήκαμε το γκολ δεν υπήρχε χρόνος για να αντιδράσουμε. Δικαιούμασταν τον έναν βαθμό. Έχω την εικόνα που περίμενα. Η νίκη της Κέρκυρας, βέβαια, είναι δίκαιη. Να δούμε τη συνέχεια. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Έχουμε βάλει ένα στόχο με τους παίκτες και θέλω να παραμείνουμε μέσα σε αυτόν».

Σχετικά με το τι έλειψε από τον Παναιγιάλειο είπε:

«Η αποτελεσματικότητα. Δεν είναι εύκολο για μένα να κάνεις τόσες ευκαιρίες. Για μένα η Κέρκυρα είναι ομάδα Super League. H ομάδα μας δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά δεν έχει αποτελεσματικότητα. Αυτό μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει. Και θα κάνουμε κι άλλες νίκες».

Ο αμυντικός, Γιάννης Ιωάννου είπε:

«Η Κέρκυρα είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με έμπειρους παίκτες. Δουλέψαμε πολύ για να είναι η ομάδα έτοιμη και ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή μας. Κάναμε ευκαιρίεε, αλλά όχι και γκολ και το δεχτήκαμε από μία στημένη φάση. Δυστυχώς η ομάδα δεν αντέδρασε όπως θα θέλαμε.

Και οι παίκτες του Παναιγιαλείου στηρίζουν την αποχή. Νιώθουμε υπερήφανοι για τη διοίκηση του ΠΣΑΠ πουθ κάνει τα πάντα για να μη μας λείψει τίποτα. Στηρίζουμε και εμείς την αποχή».

ΑΠΟΔΟΣΗ: flnews

Last modified onΚυριακή, 13 Δεκέμβριος 2015 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep