«Δεν γίνεται πρόεδρος να βρίζει»

«Βέλη» κατά του προέδρου του Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη, από τον τεχνικό του Πανελευσινιακού, Θανάση Δημόπουλο

Με την διαιτησία και τον πρόεδρο του Κισσαμικού τα είχε μετά το τέλος του αγώνα στο Ρέθυμνο ο Θανάσης Δημόπουλος. Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού επεσήμανε πως ο Αντώνη Ροκάκης έβριζε μετά το τέλος του αγώνα, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη φάση με τον Ναούμ.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι, γιατί έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο. Φάνηκε από την αρχή ότι θα πάει στη δύναμη και θα κρινόταν στο γκολ. Ο Κισσαμικός  ήταν τυχερός, έκανε το γκολ και κέρδισε. Εμείς ήμασταν άτυχοι στη φάση του 90’ όπου μπορούσαμε να κάνουμε το 1-1, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πιστεύω όμως ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα πέναλτι στη φάση του Ζήση Ναούμ από την αριστερή πλευρά, αλλά τι να πεις; Με τη διαιτησία δεν μπορείς να ασχοληθείς άλλο. Εγώ έλεγα και στον αδερφό μου που είναι και πρόεδρος ότι δεν μπορούμε να έχουμε τύχη εφόσον έρχεται να μας παίξει διαιτητής από το Λασίθι.  Κρητικός ο ρέφερι, Κρητικός ο λάινσμαν, ε δε μπορείς να έχεις καμιά τύχη. Όχι πως θέλω να υποτιμήσω τον Κισσαμικό, που είναι καλή ομάδα με καλό προπονητή, αλλά και η διαιτησία παίζει μεγάλο ρόλο σε κάποιες συγκεκριμένες φάσεις. Έτσι δεν μπορεί να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά και είναι κρίμα» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τώρα έγιναν κάποια θέματα στο τέλος με τον πρόεδρο του Κισσαμικού, που είπε κάποιες κουβέντες που δεν επιτρέπεται. Δεν γίνεται πρόεδρος ομάδας να βρίζει και να λέει αυτά τα λόγια. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου, ήρθαμε να παίξουμε μπάλα, χάσουμε-κερδίσουμε. Αλλά ο πρόεδρος του Κισσαμικού να κάθεται να λέει ότι εμείς τελειώσαμε κι όλα αυτά; Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα πράγματα, γιατί καλά θα κάνει ο καθένας να κοιτάει την ομάδα του. Το θέμα είναι ότι όλα πρέπει να παίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι από εκεί και πέρα ο καλύτερος να κερδίζει. Αν δεν συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο λόγω του ότι μπορεί να γίνει η απεργία εύχομαι στον κόσμο υγεία και καλές γιορτές».

Από την πλευρά των παικτών παρέστη ο Ζήσης Ναούμ δηλώνοντας: «Όπως είδατε ο Πανελευσινιακός έχει αρχίσει και ανεβαίνει. Παίρνουμε αποτελέσματα και παίζουμε καλά, αλλά δυστυχώς για ένα δεύτερο παιχνίδι δεν μας δίνεται πέναλτι και μιλάω για τη δική μου φάση, στην πρώτη φάση του ματς. Ο αντίπαλος με βρίσκει καθαρά, αλλά ο διαιτητής δεν μου δίνει το πέναλτι… Δυστυχώς πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού κι όχι οι διαιτητές. Όπως είδατε και στην τελευταία φάση γίνεται φάουλ έξω από την περιοχή και δεν μας δίνεται. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα… Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Κισσαμικού που βρίζει τους δικούς μας παίκτες. Είναι απαράδεκτο αυτό. Θέλουμε να μας παίζουνε 50-50 οι διαιτητές για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι και να πάμε παρακάτω. Το αποτέλεσμα ήταν παρωδία σήμερα, γιατί δεν απειληθήκαμε ούτε εμείς και το σκορ θα έπρεπε να ήταν ισόπαλο αν όχι να κερδίσουμε».

Πηγή: athlitiko.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep