«Τα οφειλόμενα δεν είναι λίγα»!

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε στη Ζάκυνθο.

Οι σχέσεις του με τη Ζάκυνθο και τα οφειλόμενα της διοίκησης προς το πρόσωπό του ήταν οι λόγοι που ο Τζιανλούκα Κολονέλο επέστρεψε στους «κυανοκίτρινους». Αυτό υποστήριξε ο Ιταλός προπονητής σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport», ενώ εξέφράσε τη βεβαιότητά του ότι οι νησιώτες θα κάνουν μεταγραφές!

Αναλυτικά ο Κολονέλο δήλωσε:
«Έχω σχέση εξάρτησης με το νησί. Η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη, αλλά τα καταφέραμε. Γνωρίζομαι με όλους εδώ, μα πάνω απ' όλα αγαπώ την ομάδα. Η σωτηρία είναι και αυτή τη σεζόν ο στόχος μας. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ξανά ιστορία.

Η ΠΑΕ μου χρωστά χρήματα από την πρώτη χρονιά. Οι σχέσεις μου με το νησί με ώθησαν να γυρίσω, αλλά και τα οφειλόμενα, που δεν είναι λίγα, αποτελούν μια πραγματικότητα».

Σχετικά με την ενίσχυση, είπε:
«Φυσικά και θα κάνουμε μεταγραφές. Θα αξιολογήσω, όμως πρώτα τους ποδοσφαιριστές»!

Τέλος, για το τι είπε στους παίκτες στην πρώτη προπόνηση, απάντησε:
«Τους είπα πως ένα δευτερόλεπτο αρκεί για να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου. Γιατί, λοιπόν, εμείς να μην αλλάξουμε την πορεία μας σε διάστημα έξι μηνών;».

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΑΟ Χανιά ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/12) και ο Ιταλός προπονητής δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Ταυταρίδη.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 23:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep