Άνοιγμα σε χορηγούς

Η Ζάκυνθος κάλεσε τις τοπικές επιχειρήσεις να αγοράσουν εισιτήρια των δύο προσεχών αναμετρήσεων.

Χορηγό της μεγάλης προσπάθειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ψάχνει η Ζάκυνθος και έκανε έκκληση στους ντόπιους επιχειρηματίες να αγοράσουν εισιτηρία για το ματς με τον ΑΟΧ και αυτό με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί. Αναλυτικά ανέφερε:

«ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ «ΧΟΡΗΓΟΣ» ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αγαπητέ Ζακυνθινέ επιχειρηματία,

Αυτό το Σάββατο αλλά και την ερχόμενη Τετάρτη (παραμονή Αγίου Διονυσίου) στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, η ομάδα μας δίνει δύο καθοριστικά παιχνίδια κόντρα στον Α.Ο. Χανίων για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και τον Παναιτωλικό (Σύλλογος Σούπερ λιγκ) για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Η σημασία των δύο αγώνων είναι τεράστια, αφού σε αυτούς παίζεται η παραμονή της ομάδας μας στη Β’ Εθνική αλλά και η πρόκριση μας στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Γίνε και ΕΣΥ χορηγός αυτής της μεγάλης προσπάθειας, με την αγορά τριών εισιτηρίων (για το κάθε παιχνίδι) στην τιμή προπώλησης των 10 ευρώ το καθένα.

Με 30 ευρώ στο σύνολο ενισχύεις οικονομικά την ομάδα της καρδιάς σου, βοηθάς να γεμίσει το γήπεδο και παράλληλα διαφημίζεις την επιχείρηση σου σε όλο το νησί μέσω ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, ενώ θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου στην ανάπαυλα της αναμέτρησης!

Σάββατο και Τετάρτη γεμίζουμε το γήπεδο και πάμε δυνατά για ένα νέο ξεκίνημα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Εκ του Δ.Σ.».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 02:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep