«Έχουμε βρει σέντερ φορ»

Στον «εκλεκτό» για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής έχει καταλήξει η Ζάκυνθος σύμφωνα με τον Στέλιο Γούναρη

Την απόκτηση ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή προανήγγειλε για την Ζάκυνθο ο πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Γούναρης. Με παρέμβασή του στο ραδιόφωνο του «Ερμή» και την εκπομπή «Ελ κλάσικο» ο πρόεδρος των Επτανήσιων επεσήμανε μεταξύ άλλων πως δέχτηκε συγχαρητήρια από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, γιατί η ομάδα δεν είναι μπλεγμένη σε ύποπτα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αγωνία του κόσμου: «Ο κόσμος είναι πικραμένος, στεναχωρημένος και αυτό είναι απολύτως λογικό. Χάθηκε ένα παιχνίδι που κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Όμως τώρα στα δύσκολα θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Η Ζάκυνθος είναι μια ομάδα που ζει και αναπνέει μόνο από τους φιλάθλους της. Κατανοούμε την αγωνία του και λέμε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να διορθωθεί η κατάσταση και να αλλάξει η ψυχολογία».

Για το θέμα του προπονητή: «Ομολογουμένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος καθώς εδώ και 3 περίπου εβδομάδες αιωρείται το θέμα αυτό χωρίς να έχει λυθεί. Αναλαμβάνω όμως εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα απλά δεν γινόταν αλλιώς γιατί το θέμα δεν ήταν απλό ήταν σύνθετο. Σας λέω όμως επίσημα για πρώτη φορά ότι νέος τεχνικός θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Κολονέλο με τον οποίο έχουμε συμφωνήσει σε όλα και αναμένεται να πιάσει αμέσως δουλειά. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Για τον Καλίντ Καραμά: «Το έχω πει και θα το ξαναπώ ο κος Κάραμα είναι ένας άξιος συνεργάτης που μαζί έχουμε θέσει ένα πλάνο. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Από την αρχή ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων είχαμε πει από κοινού ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα ήταν τεχνικός και αυτό γίνεται. Είναι πολύτιμος για την ομάδα διότι διαθέτει γνώσεις ποδοσφαιρικές που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανεβάσει επίπεδο και να εκσυγχρονιστεί. Από το πόστο του τεχνικού διευθυντή μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα και να απελευθερωθεί».

Για το αν μπορούν να συνυπάρξουν Καραμά και Κολονέλο: «Γιατί να μην μπορούν να συνυπάρξουν; Ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό. η δουλειά του προπονητή έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και η δουλειά του τεχνικού διευθυντή είναι να βρίσκει και να προτείνει παίκτες στην διοίκηση και στον προπονητή. Εξάλλου να μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση είναι αυτή που παίρνει τις αποφάσεις σε συνεργασία πάντα με τους δύο ανθρώπους…».

Για αυτά που ακούγονται περί διαπλοκής ομάδων στο πρωτάθλημα: «Τις προάλλες μου τηλεφώνησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και μου έδωσε συγχαρητήρια καθώς η Ζάκυνθος και λίγες ακόμη ομάδες δεν είναι μπλεγμένες σε κανενός είδους ύποπτα παιχνίδια όπως το διαπίστωσε και ο ίδιος. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε μια ομάδα τίμια και είμαστε περήφανοι για αυτό. Ό,τι γίνεται στην κατηγορία δεν μας αγγίζει και για αυτό ο κάθε Ζακυνθινός φίλος να αισθάνεται υπερήφανος. Μπορεί να είμαστε ένα φτωχό Σωματείο αλλά είμαστε καθαροί!».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Δυστυχώς σε αυτό το θέμα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα όσον αφορά την αδειοδότηση καθώς ο άνθρωπος που χειρίζεται τα έγγραφα της ομάδας έχει πρόβλημα υγείας και είναι στο νοσοκομείο. Για αυτό τον λόγο έχουμε μείνει πίσω. Αυτό βέβαια επηρεάζει τις μεταγραφές και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε πλην ενός ποδοσφαιριστή ό οποίος θα είναι γεννημένος από το 1995 και μετά. Τον παίκτη αυτόν τον έχουμε βρει και είναι σεντερ φορ. Από εδώ κα πέρα έτσι θα κινηθούμε, δυστυχώς δεν έχουμε πολλά περιθώρια να αλλάξουμε τα πράγματα».

Για αν θα γίνουν αποδεσμεύσεις: «Αυτό το θέμα θα το χειριστεί εξ ολοκλήρου ο νέος προπονητής! Αν ο κος Κολονέλο αποφασίσει να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές αυτό θα το πράξουμε μαζί με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου. πράγματι το ρόστερ είναι αρκετά μεγάλο αυτό όμως έπρεπε να γίνει…».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Ανάλογες στιγμές είχαμε περάσει στο παρελθόν και ο κάθε Ζακυνθινός ήταν δίπλα και βοήθησε την ομάδα. Η Ζάκυνθος ζει και αναπνέει μόνο από την βοήθεια του κόσμου, ξέρω ότι όλοι είναι πικραμένοι, όλοι είμαστε πληγωμένοι! Αυτό που ζητώ είναι την στήριξη του κόσμου το Σάββατο για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τα Χανιά. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας και περισσότερο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές».

Πηγή: ioniansports.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep