Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μαχλάς: «Θα τους επιβραβεύσουμε»

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ομάδας του Ηρακλείου.

 

Ο Νίκος Μαχλάς έδωσε συνέντευξη στον Κρήτη ΣΠΟΡ FM και τοποθετήθηκε στον προγραμματισμό, αλλά και στα στηρίγματα που πρέπει να βρουν οι «ασπρόμαυροι».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Μαχλά στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6:

 

Για την επάνοδο του ΟΦΗ μετά από δύο χρόνια στην Σούπερ Λίγκα:

 

«Σήμερα είναι μια μέρα που πανηγυρίζουμε γιατί την περιμέναμε αρκετό καιρό. Η άνοδος μας δεν σημαίνει ότι με την μία λύθηκαν τα πάντα. Το να επιστρέψεις στην Σούπερ Λίγκα είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Αυτό που κοιτάζουμε πλέον όλοι είναι όχι μόνο να πανηγυρίσουμε την άνοδο αλλά να μπορέσει αυτή η ομάδα να βρει τα στηρίγματα της και να έχει μέλλον. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι ώστε να καταφέρει ο ΟΦΗ να γίνει αυτός που όλοι γνωρίζουμε».

 

Για το κατά πόσο ο ΟΦΗ προλαβαίνει να ανταπεξέλθει άμεσα στις υποχρεώσεις του και να κάνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την νέα χρονιά:

 

«Η ομάδα έχει τον χρόνο για να προετοιμαστεί για την Σούπερ Λίγκα και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζουμε. Χρειάζεται πρώτα να γίνουν οι ανανεώσεις για τα παιδιά που παίξανε στην διαδικασία των πλέϊ οφ. Αυτά τα παιδιά πρέπει να ανταμειφθούν για την προσπάθεια τους και το ηθικό κομμάτι είναι πιο σοβαρό για εμένα από μια υπογραφή και αυτό το κομμάτι εγώ προσωπικά το βάζω πάνω απ΄όλα. Υπάρχει μια γενική συνέλευση στις 10 Αυγούστου όπου θα ειπωθούν όλα αλλά το πρώτο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το πώς αυτή η ομάδα θα έχει μέλλον. Δεν είναι ώρα να μιλάμε τώρα για αυτά που θα ακολουθήσουν. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ΟΦΗ και πρέπει να την πανηγυρίσουμε και στην συνέχεια θα βάλουμε σε μια σταθερή βάση την ομάδα».

 

Για το πώς θα χαρακτήριζε την φετινή χρονιά στην Β΄ Εθνική για την ομάδα του:

 

«Η φετινή χρονιά στη Β΄ Εθνική μπορεί να χαρακτηριστεί σαν η χρονιά των μαχών. Ειδικά στο τέλος που νομίζω ότι αυτές οι μάχες που δώσαμε ήταν ανεπανάληπτες. Όλοι μας είχανε ξεγράψει και για κάποιους ήταν δεδομένο ότι αυτή την ομάδα δεν θα την αφήσουν να ανέβει. Όμως παλέψαμε και προσπαθήσαμε όλοι αυτοί που βοηθήσαμε την ομάδα ο καθένας με τον δικό του τρόπο και φτάσαμε στο σημείο σήμερα να πανηγυρίζουμε».

 

Για το πόσες πιθανότητες υπάρχουν το τελευταίο ματς με τον Διαγόρα να γίνει στο «Γεντί Κουλέ»:

 

«Δεν είναι τελειωμένο ότι το ματς με τον Διαγόρα θα γίνει στη Νέα Σμύνρη. Έχω κάνει προσωπικά μια προσπάθεια τις τελευταίες ώρες να γίνει το παιχνίδι αυτό στο Ηράκλειο στο γήπεδο μας. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Διαγόρα και θα μιλήσουμε για τις περαιτέρω λεπτομέρειες . Δεν αρκεί όμως να συνεναίσει μόνο ο Διαγόρας για να γίνει το ματς στο Ηράκλειο αλλά πρέπει να συμφωνήσει και τοConnxTV που θα μεταδώσει το παιχνίδι , και η ΕΠΑΕ που πρέπει να υπογράψει για να γίνει αυτή η μετατροπή της έδρας. Πάντως υπάρχουν πολλές πιθανότητες το ματς να γίνει στο γήπεδο μας αλλά αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να πούμε κάτι σίγουρο, το καλό είναι όμως ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep