Μάζεψε βραβεία ο Αχαρναϊκός (photos)

Η ομάδα του Μενιδίου τιμήθηκε από την Δημοτική Αρχή της πόλης για επιτυχίες της τις σεζόν 2012-13 και 2013-14

Με… καθυστέρηση τιμήθηκε η ομάδα του Αχαρναϊκού για επιτυχίες τις σεζόν 2012-13 και 2013-14 που μεταξύ άλλων κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική και να εξασφαλίσει την άνοδό του στη Football League. Η ομάδα του Μενιδίου λοιπόν βραβεύτηκε από τον Δήμο της πόλης για τις επιτυχίες που είχε και σε επίπεδο ακαδημιών.

Αναλυτικά: «Ο Δήμος Αχαρνών βράβευσε για τις επιτυχίες του την αθλητική σεζόν 2013-2014 τον Αχαρναϊκό σε μία μεγάλη εκδήλωση με τίτλο "Αθλητικά Αριστεία Αχαρνών" που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Συγκεκριμένα ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ τιμήθηκε για τις εξής διακρίσεις:

1. Διάκριση 2012 - 2013 (Συλλογικό επίπεδο): Σωματείο Α.Ο Νέος Αχαρναικός - Στέφθηκε Πρωταθλητής  - Άνοδος στην Β΄ Εθνική /  Football LEAGUE.

2. Διάκριση 2013 - 2014 (Συλλογικό επίπεδο): Σωματείο Αχαρναικός Α.Ο. - Στέφθηκε Πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων .

3. Διάκριση 2013 - 2014: (Συλλογικό επίπεδο): Σωματείο Α.Ο Νέος Αχαρναικός. - Στέφθηκε Πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Κ20 της Football LEAGUE

Την απονομή των τιμητικών πλακετών πραγματοποίησε στον Αχαρναϊκό ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ενώ στην βράβευση παρευρέθηκαν από την ΠΑΕ οι Στάθης Μωυσιάδης, Μιχάλης Παγούδης, Γιώργος Καλογερόπουλος, Αλέξης Χριστόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός Ηλίας Παρασκευάς, καθώς και ο τότε Πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Τσορπατσίδης. Από τις Ακαδημίες που επίσης τιμήθηκαν για τις διακρίσεις τους παρευρέθηκαν ο Υπεύθυνος Μάκης Παπαδόπουλος, ο Προπονητής Τάσος Κιλιμιτζίδης και παίκτες που συνέδραμαν στο εγχείρημα του 2013 όπου η Κ20 στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Στα πλαίσια των βραβεύσεων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και υπερήφανος τόσο για την μεγάλη ομάδα όσο όμως και για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών που με τις υπερπροσπάθειες που καταβάλλουν έχουν καταφέρει να κάνουν γνωστό τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ σε όλη την Ελλάδα».

Last modified onΚυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 11:38

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep