«Τελικός με Πανθρακικό»

Ο Γιώργος Λυρώνης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος και την ήττα με 6-2. Ο Γιώργος Λυρώνης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος και την ήττα με 6-2.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ, Γιώργος Λυρώνης, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί κανείς να περιμένει πολλά σε αγώνες με τόσο μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (ήττα με 6-2), ο προπονητής του ΑΟ Χανίων, Γιώργος Λυρώνης, αφού ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται ως πρώτος προπονητής στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα, μίλησε για την αναμέτρηση με τονν Δικέφαλο του Βορά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Θα μπορούσα να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που έδωσαν μέσα στο γήπεδο όσα μπορούσαν. Σημειώσαμε δύο γκολ και φυσικά δεν μπορείς να έχεις πολλές αξιώσεις από αυτό το παιχνίδι.

Για εμάς σημασία έχει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα παίξουμε την πρόκριση. Σημαντικό για εμάς, όμως, είναι το παιχνίδι της Δευτέρας που έρχεται για το πρωτάθλημα με τον Πανσερραϊκό. Για αυτό το λόγο κάναμε κάποιες αλλαγές».

Last modified onΠέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep