«Σχηματισμός... Παναχαϊκής»

Ο Γιώργος Μαραντάς δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του μετά την ήττα (4-0) του Παναιγιαλείου από τον Ολυμπιακό.

Τον σχηματισμό που θα παρατάξει απέναντι στην Παναχαϊκή ήθελε να δοκιμάσει ο Γιώργος Μαραντάς απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως δήλωσε ο τεχνικός του Παναιγιαλείου: «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Κατά διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί αναλογικά με τον αντίπαλο που είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά καθιερώνεται και στην Ευρώπη.

Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε αρκετά καλά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος ο Ολυμπιακός επικρατούσε περισσότερο και έφτασε στη δίκαιη νίκη. Εγώ ήθελα περισσότερο να δω τον σχηματισμό για το επόμενο ματς και από τώρα συγκεντρωνόμαστε εκεί. Για το ματς δεν έχουμε να πούμε πολλά. Επικράτησε ο Ολυμπιακός 100%. Ήμασταν αρκετά καλοί στα σημεία που θέλουμε για να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν μία γιορτή. Χαρήκαμε για την προσέλευση του κόσμου. Μας υποστήριξε και δημιούργησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μας τίμησαν και τους ευχαριστούμε. Μας ενδιαφέρει τώρα μόνο το ματς με την Παναχαϊκή.

Ο Γιάννης Μπουρλάκης είπε:
«Ήταν ένα γιορτινό ματς για την πόλη και την ομάδα. Προσπάθησε ο καθένας να το χαρεί περισσότερο. Αναλογικά με τον αντίπαλο σταθήκαμε καλά. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες και το σημαντικό είναι ότι δεν καθίσαμε πίσω. Μπήκαμε να παίξουμε και να το χαρούμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας με την Παναχαϊκή. Τα κεφάλια κάτω, να δουλέψουμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και τη διοίκηση που είναι κοντά μας».

Last modified onΠέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015 12:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep