Χαμένη ενέργεια για Ζάκυνθο

Ο Πανιώνιος σε ένα κακό ματς επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου, προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου και στην Ζάκυνθο έμεινε η έξτρα ταλαιπωρία.

Λίγες ημέρες πριν το κομβικό ματς με τον Πανελευσινιακό για το πρωτάθλημα η Ζάκυνθος πρόσθεσε ακόμη 90 λεπτά ταλαιπωρίας στα πόδια των ποδοσφαιριστών της σε ένα ματς Κυπέλλου που δεν έδειξε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης πως μπορούσε να απειλήσει την εστία του Πανιωνίου και είχε μόλις 2 σουτ εκτός εστίας σε όλη της διάρκεια της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος δεν έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του, είχε ελάχιστες καλές στιγμές και η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη που έγιναν στα 90 λεπτά.

Η προσωπική ενέργεια του Χαλκιαδάκη στο 36ο λεπτό ήταν εκείνη που έκρινε τελικά το ματς, με τον επιθετικό του Πανιωνίου να στέλνει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Πλέον στην Ζάκυνθο μένει το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στις 15 Δεκεμβρίου που έχει τυπικό χαρακτήρα για την ομάδα του Ιονίου, αφού μετά την ισοπαλία με τον Εργοτέλη για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου έμεινε αρκετά πίσω.

ΤΟ LIVE THN ANAMΕΤΡΗΣΗΣ                                 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0

ΓΚΟΛ: 36' Χαλκιαδάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Τασουλής, Χατζηησαΐας, Οικονόμου, Β. Βλάχος, Χαλκιαδάκης, Μητρόπουλος, Βιγιάλμπα (74' Μπακατσέτας), Καθάριος (55' Σιώπης), Καραμάνος, Ντουρμισάι (66' Μασούρας).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Πολίτης, Κυριακίδης, Βυθούλκας (46' Κρολ), Μεντούρ, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος, (64' Κουρέλλας) Ν. Πέττας (73' Κάρδαρης), Βοσνακίδης, Ταυταρίδης, Νίκιτς.  

Media

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep