«Να μην παραιτηθούμε»

Το σύνθημα για αντιστροφή της κατάστασης έδωσε μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Λευτέρης Ματσούκας στον Αχαρναϊκό

Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο Λευτέρης Ματσούκας παρά την ήττα του Αχαρναϊκού από την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0) για την 10η αγωνιστική. Ο 25χρονος επιθετικός επεσήμανε πως δεν πρέπει να παραιτηθούν από την προσπάθεια στην ομάδα του Μενιδίου υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε αρχικά: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Είχαμε προετοιμαστεί καλά και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Δυστυχώς στο τέλος ήρθαν όλα ανάποδα σε μία φάση. Δεν πρέπει να παραιτηθούμε από την προσπάθεια που κάνουμε. Έχουμε ακόμα μία παρά πολύ μεγάλη συνέχεια. Είμαστε άντρες και πρέπει να αντιστρέψουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε φέρει την ομάδα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο σωστό μοτίβο δουλειάς και ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν. Ακόμα μία φορά μείναμε στο μηδέν επιθετικά και πιστεύω ότι αυτό είναι το μείον της ομάδας, καθώς δε γίνεται πάντα να κρατάμε το μηδέν πίσω. Κάποια στιγμή θα έρθει το μοιραίο και θα χάσουμε. Συνεχίζουμε και αναμένουμε καλύτερα αποτελέσματα και στην έδρα μας και στα εκτός. Καλή συνέχεια και στην Καρδίτσα».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep