Μέρος του προγράμματος ο Γκοτσούλιας

Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή (27/11) η συμμετοχή, ή μη, του Γκοτσούλια στο ματς με την Καλλιθέα.

Ο Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/11) την Καλλιθέα στην έδρα του και με νίκη θα σκαρφαλώσει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Η νίκη θα είναι πολύ σημαντική για τους Αιγιώτες, οι οποίοι θέλουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να έχουν συγκεντρώσει όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται. Στο προσεχές ματς υπενθυμίζεται πως δεν υπολογίζονται οι Πίτκας και Σπίνουλας, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να παίξει ο Γκοτσούλιας.

Ο αμυντικός των «μελανόλευκων» μπήκε την Πέμπτη (26/11) σε μέρος της προπόνησης και η συμμετοχή του θα ξεκθαρίσει οριστικά την Παρασκευή (27/11). Για τα εισιτήρια η ζήτηση είναι αυξημένη, μια και εκτιμάται ότι ο καιρός θα είναι καλός το μεσημέρι (15.00) της Κυριακής (29/11). 

Μπήκαν τα δημοσιογραφικά

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (26/11) η τοποθέτηση των νέων δημοσιογραφικών θεωρείων στο Δημοτικό Στάδιο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το «aigiosports», έχει τοποθετηθεί ενσύρματη γραμμή ίντερνετ, ενώ θα υπάρχουν και θερμοπομποί σε κάθε μπουθ. Το συνολικό κόστος αγοράς, μεταφοράς, τοποθέτησης αλλά και των λοιπών εγκαταστάσεων, ξεπερνά τις 24.000 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το «aigiosports»...

sta

sta1

Last modified onΠέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep