«Αν πληρώσουμε, ενισχυόμαστε»

Ο Στέλιος Γούναρης υποστήριξε ότι η Ζάκυνθος είναι πιθανό να ενισχυθεί. Καρέ απόντων για Σέρρες.

Από τις ομάδες που δεν έχουν περάσει το στάδιο επιτήρησης είναι η Ζάκυνθος, όμως γίνονται προσπάθειες για να επιτραπεί, τόσο σε αυτή, όσο και στις υπόλοιπες να ενισχυθούν, εφόσον, καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Αυτό επιβεβαίωσε ο Στέλιος Γούναρης με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών. Το flnews σας παρουσιάζει απόσπασμα της τοποθέτησής του ενόψει και του αγώνα της Παρασκευής (27/11) με τον Πανσερραϊκό...

«Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στις Σερρές, γιατί ο Πανσερραϊκός δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο», ανέφερε ο Γούναρης και συνέχισε: «Για μένα το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμα. Μόνο οι Ολυμπιακοί θέλουν από το καλοκαίρι να παίρνει η ομάδα τους το πρωτάθλημα. Χρειάζεται υπομονή. Μακάρι να τελειώσει το πρωτάθλημα με 18 ομάδες. Κάποιες ομάδες δεν έχουν άδεια, μεταξύ των οποίων και η Ζάκυνθος. Εμείς λόγω χρεών δεν πήραμε, αλλά αν τα τακτοποιήσουμε, τότε θα κάνουμε μεταγραφές. Πλην της ΑΕΛ, 13-14 ομάδες είναι στα ίδια κυβικά».

Για τη συμπαράσταση των οπαδών είπε:
«Ο οπαδός δεν έχει χρήμα να δώσει. Το σκέφτεται και το τάλιρο και το δεκάρικο. Εμείς έχουμε τη στήριξή του. Έχουμε δώσει 180 διαρκείας, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν θα βγάζαμε διαρκείας. Το κάναμε, γιατί χρειαζόμασταν άμεσα χρήματα. Κόβουμε περίπου 1.000 εισιτήρια σε κάθε ματς».

Για τα πρόστιμα:
«Οι νέοι παράγοντες δεν ξέρουν τις τους περιμένει και στα ΔΣ δεν κουβεντιάζουν την ουσία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα πρόστιμα και η ΕΠΟ. Χρειάζεται χρήματα και βλέπετε τι ποινές βάζουν. Εμείς για ένα μπουκάλι πληρώσαμε 10.000 ευρώ. Το ΙΚΑ και την Εφορία μπορείς να μην τα πληρώσεις και με ρυθμίσεις να τα πληρώσεις αργότερα, αλλά με το χρέος στην ΕΠΟ δεν παίζεις την Κυριακή. Και τα θέλουν και μετρητά».

Για τον Ζαϊρί:
«Η έλευσή του ήταν επιτυχία του προπονητή μας. Έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν θα παίξει με τον Πανσερραϊκό».

Για το συμβόλαιό του:
«Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια με εταιρείες. Από εκεί παίρνουν τα λεφτά».

Για τα «ύποπτα» ματς:
«Εγώ πιστεύω ότι οι παράγοντες της κατηγορίας δεν ασχολούνται, αλλά δυστυχώς υπάρχουν άλλοι παράγοντες».

Καρέ απόντων

Η αποστολή της Ζακύνθου αναχώρησε από την Τετάρτη (25/11) για τις Σέρρες και το απόγευμα της Πέμπτης (26/11) προγραμματίστηκε χαλάρωμα στις Σέρρες. Ο τεχνικός, Καλίντ Καραμά πλην του Ζαϊρί δεν έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και τους Καραμαλίκη, Στασινόπουλο, Λέκκα.

Last modified onΠέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep