«Χάνει» Ματσούκα, Αθανασίου

Από τέσσερις κάρτες έχουν συμπληρώσει αμφότεροι στον Αχαρναϊκό με τον Γκόγκιτς να αποφασίζει για τα ματς που θα εκτίσουν

Η ξεκούραση και το ρεπό είναι… πολυτέλεια για τον Αχαρναϊκό που μια ημέρα μετά το εντός έδρας ματς (0-0) με την Κέρκυρα προπονήθηκε κανονικά καθώς τον περιμένει δύσκολο πρόγραμμα. Η ομάδα του Μενιδίου προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο (28/11) ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο την Τρίτη (1/12).

Ο Σίνισα Γκόγκιτς λοιπόν προβληματίζεται για τους Αθανασίου και Ματσούκα καθώς αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κάρτες το ματς με τους Φαίακες. Έτσι, σε ένα από τα προσεχή τέσσερα παιχνίδια θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους με τον Σερβοκύπριο τεχνικό να αποφασίζει την Τετάρτη (25/11) σε ποια ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους. 

Την Τρίτη (24/11) όσοι δεν έπαιξαν βασικοί με την Κέρκυρα έδωσαν φιλικό με τον Ιωνικό και επικράτησαν 3-2 με γκολ των Σιάννη (2), Φιγκέιρα, Ταμπάκη. Έπαιξαν οι: Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Παπαδόπουλος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Εμέκα, Μαρής, Παπατόλιος, Σιάννης, Ταμπάκης, Φιγκέιρα. Και οι: Χίος, Μαρούδας, Κολονέρος, Καλαμιώτης, Τέιλορ, όπως επίσης και ποδοσφαιριστέ από τη Νέων.

Last modified onΠέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 00:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep