Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία με Αστέρα Τρίπολης

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Λάρισα στο πρώτο δυνατό τεστ με τους Αρκάδες.

 

Εξαιρετικά θετικό ήταν το δείγμα της ΑΕΛ στο σημερινό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καρπενήσι, που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Μια ΑΕΛ με ελλιπές ρόστερ και πολλές βασικές απουσίες (Βενετίδης, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μιχαηλίδης, Γκονζάλεζ, Τσιμπάμπα, Ααράμπ) έδειξε στοιχεία πραγματικής ομάδας, ήταν – στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού – ανώτερη από τον αντίπαλό της, προηγήθηκε σε υποδειγματική αντεπίθεση με τον Κώστα Χατζή στο 80ο λεπτό και είδε να ισοφαρίζεται στην εκπνοή από καραμπόλα μέσα στην περιοχή. Ο Κρις Κόουλμαν χρησιμοποίησε και τους 19 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του λειτουργώντας και με σύστημα rotation (παίκτες που αντικαταστάθηκαν επέστρεψαν σε άλλο σημείο του παιχνιδιού), κατανέμοντας τον χρόνο με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλιστεί η σωστή διαχείριση δυνάμεων από όλους.

 

Οι φάσεις του αγώνα

 

9: Βαθιά μπαλιά του Νεμπεγλέρα, μόνος μέσα στην περιοχή ο Χατζής, κάνει κακό κοντρόλ και χάνει την ευκαιρία να απειλήσει τον Στεφανάκο.

 

15: Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ. Βαθιά σέντρα του Καλί, ο Σαϊτιώτης με ωραία προσπάθεια κατεβάζει τη μπάλα, επιχειρεί πλάγιο βολ-πλανέ, αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

 

17: Ωραία επέμβαση του Σωτηρίου σε μακρινό σουτ του Ματούσιακ.

 

32: Σουτ του Σιατραβάνη με καλές προϋποθέσεις από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Πιπίνης κοντράρει το σουτ και απομακρύνει τον κίνδυνο.

 

40: Ωραία φαλτσαριστό σουτ του Νεμπεγλέρα έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Στεφανάκος.

 

45: Φάουλ με κομπίνα και σουτ από τον Νεμπεγλέρα, μπλοκάρει ο Στεφανάκος.

 

53: Σουτ του Ματούσιακ έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.

 

65: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Μετά από πολύ ωραία κίνηση και πάσα του Ρέντζα, ο Ραφίνια τρυπώνει στην περιοχή, σουτάρει από καλή θέση, αλλά η πορεία της μπάλας αλλοιώνεται από τα σώματα των αμυντικών δίνοντας την ευκαιρία στον Στεφανάκο να μπλοκάρει.

 

72: Πάρα πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ με τον Ραφίνια να πιάνει ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά τον Στεφανάκο να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει με δυσκολία.

 

80: 1-0 για την ΑΕΛ με υποδειγματική αντεπίθεση, ασίστ του Φαλάγγα και ψύχραιμο πλασέ του Χατζή.

 

90: 1-1. Ο Φρανκού εκμεταλλεύεται καραμπόλα στην περιοχή της ΑΕΛ μετά από εκτέλεση φάουλ και ισοφαρίζει.

 

ΑΕΛ: Σωτηρίου (46’ Πρίφτης), Καλί (59’ Γκαλίτσιος), Ταλ (46’ Κολοβέτσιος), Παπαγεωργίου (59’ Ρέντζας), Κατσιαρός (46’ Καρανίκας), Χατζής (59’ Ρομπίνιο), Νεμπεγλέρας (74’ Χατζής), Σιατραβάνης (46’ Ραφίνια), Πλιάγκας (46’ Βούζας), Χασομέρης (68’ Πλιάγκας), Σαϊτιώτης (46’ Φαλάγγας).

 

Αστέρας Τρίπολης: Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Κωστούλας, Φορμίκα, Ροτζέριο, Χουανίτο, Κερ, Ράγιος, Ματούσιακ, Χιγκόν. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Σκόνδρας, Λαδάκης, Κυριακόπουλος, Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς, Μπακασέτας, Φρανκού.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep